O actriţă româncă are la 64 de ani un trup de puştoaică: “Nu e măiestria nici unui chirurg estetician aici, e un set de gene bune şi un suflet mereu tânăr şi bucuros” FOTO

E clar că o actriţă româncă are la 64 de ani un trup de puştoaică. Este vorba despre Gabriela Popescu.

Autor: Matei Vaihan

Fanii teatrului ştiu că o actriţă româncă are la 64 de ani un trup de puştoaică. Gabriela Popescu, actriţă la Teatrul de Comedia, a fost fotografiată de regizoarea Lia Bugnar, în timpul piesei Peretele, de la Teatrul Metropolis, aceasta din urmă fiind fascinată de cât de bine arată actriţa. “Aşa arată actriţa în vârstă de 64 de ani, pe numele ei Gabriela Popescu. Tot am senzaţia că mă obişnuiesc cu această situaţie şi, o dată la o vreme, mă loveşte revelaţia că femeia asta e bunică şi încă una foarte dedicată.”

, a postat Bugnar.

O actriţă româncă are la 64 de ani un trup de puştoaică: "U n triumf al frumuseţii asupra timpului"

“Nu e măiestria nici unui chirurg estetician aici, e un set de gene bune şi un suflet mereu tânăr şi bucuros. Nu sunt deloc genul care imortalizez clipa cu telefonul, dar momentul ăsta pe care-l vedeţi, pur şi simplu mi s-a părut un triumf al frumuseţii asupra timpului, o întrupare perfectă a basmului cu tinereţea fără bătrîneţe”, a mai scris regizoarea.( vezi cum a ajuns urmaşa Stelei Popescu pe perfuzii)

O actriţă româncă are la 64 de ani un trup puştoaică: "C u frenezie de turist japonez am apăsat butonul"

Fotografia demonstrează că o actriţă româncă are la 64 de ani un trup de puştoaică. “Aşa că am scos telefonul din adâncul genţii şi cu frenezie de turist japonez am apăsat butonul şi, iată, v-am adus şi vouă să vă minunaţi. Nu-i ziua ei sau ceva, nu începeţi cu la multi ani şi de-astea, că de-abia ne-am liniştit, e doar o clipă de mare frumuseţe pe care am zis s-o împart cu voi”, a încheiat Lia Bugnar.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A murit la început de an! O mare actriţă din România s-a stins din viaţă

Doliu în lumea cinematografică! O actriţă cunoscută a murit în somn

Actriţa Bianca Sârbu, lună de miere înainte de nuntă! ”O vom face cât de des se poate”

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Cristi Borcea e în stare de ȘOC! Decizia care care îl îngroapă definitiv

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies