O altă descoperire îngrozește medicii din România: „Niciodată nu am avut atâția morți”

Medicul neurolog Renică Diaconescu a vorbit despre o altă afecțiune care îi ucide pe români.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Descoperirea îngrozește medicii din România în pandemie de coronavirus

Senatorul Renică Diaconescu, medic neurolog, a tras un semnal de alarmă asupra unei alte probleme cu care oamenii se confruntă. Se pare că numărul de accidente vasculare și decese a crescut neașteptat de mult.

„Într-adevăr, bolnavii cronici nu se mai deplasează la spital, avem mari probleme cu ei pentru că la majoritatea dintre ei trebuie să schimbăm tratamentul sau să-i vedem la cel puţin trei luni. Mulţi dintre ei au şi acte de prelungire a stării de handicap… probabil că astea se vor rezolva.

Problema este că numărul accidentelor vasculare a crescut, şi numărul morţilor, faţă de anul trecut, a crescut. S-a agravat patologia în accidentele vasculare, mai ales hemoragice, şi parcă sunt din ce în ce mai complicate. Nu ştim dacă au sau nu şi o infecţie pe care noi nu o detectăm. E doar o presupunere.

Faţă de anul trecut, am o creştere a accidentelor vasculare şi a deceselor de 15%. Într-o zi, la morga spitalului erau 17 morţi, din tot spitalul. Un număr extraordinar de mare, niciodată nu am avut un număr atât de mare de decese într-o zi, adunate din toate secţiile„, a explicat dr. Renică Diaconescu, conform DC Medical. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate