Vulpița l-a cucerit pe Rafaelo în timpul filmărilor pentru melodia pe care au scos-o împreună: „Se bucură din nimicuri și este tot timpul…”

Rafelo și Vulpița au ajuns în top cu melodia pe care au lansat-o împreună.

Autor: M.B.

In articol:

Piesa „Doi îndrăgostiți lulea”, lansată de Rafaelo în colaborare cu Vulpița a reușit să jungă în Trending și să îl detroneze chiar și pe Jador, fostul concurent de la Puterea Draostei, unu dintre cei mai iubiți maneliști ai momentului.

Rafelo se bucură că melodia lansată cu Vulpița Veronica se bucură de un asemenea succes și spune că a avut încredere încă de la început că piesa va

ajunge în top.

„Mă așteptam să ajungă sus, dar nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare! M-am gândit că dacă eu sunt forță și este și ea forță, cu siguranță vom plăcea publicului în această formulă, împreună. Cu toate acestea, rezultatele nu mă surprind, pentru că știu că atunci când muncești și îți dai silința să faci un lucru, cu siguranță vin și satisfacțiile și bucuria te ajunge din urmă! Am primit foarte multe mesaje de la urmăritorii mei, m-au felicitat pentru colaborare și le mulțumesc tuturor celor care au ascultat și ascultă piesa, fără ei nu ajungeam aici!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Menționez că am fost locul 1 în Austria, Italia, Cipru, locul 3 în Germania, Anglia, Scoția, locul 5 în Spania, locul 12 în Franța și Republica Moldova, locul 24 în Belgia etc”, a declarat Rafaelo pentru Cancan.

Citeste si: Marcel Vela, prima reacție după ce a fost contrazis public de Ludovic Orban: „Răspunsurile oferite de mine au fost scoase din context”

Vulpița l-a cucerit pe Rafaelo la filmările videoclipului

Rafaelo a vorbit foarte frumos despre Vulpița, după ce a ajuns să o cunoască mai bine în timpul filmărilor.

„La filmările clipului, Vulpița a transmis tuturor un vibe pozitiv, a dansat pe toată perioada filmărilor, chiar și atunci când nu se filma. Este un om cu o energie pozitivă, foarte plăcută, modestă și simplă. Se bucură din nimicuri și e tot timpul cu zâmbetul pe buze”,  a mai spus Rafaelo pentru sursa mai sus citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies