Stiri

O asistentă din Iaşi, omorâtă pe trecerea de pietoni de un şofer de 80 de ani

O femeie de 42 de ani, asistentă medicală, şi soţul ei au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau regulamentar o stradă din oraş.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"În jurul orelor 19.00, un bărbat de 80 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Bucium, din municipiul Iaşi, la trecerea de pietoni, a surprins şi a accidentat două persoane, un bărbat şi o femeie, care traversau regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea femeii şi a bărbatului, care au fost transportaţi la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

După accident, asistenta medicală a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, în stare gravă, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Toate eforturile cadrelor medicale s-au dovedit a fi zadarnice, femeia de 42 de ani murind, în noaptea de joi spre vineri, la spital.

"A murit în noaptea de joi spre vineri. A ajuns la spital în stare gravă de la început, în urmă cu o săptămână", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Soţul femeii de 42 de ani este internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

sursa

Urmatorul articol