O bombă sexy a reușit să-i enerveze pe oameni! Și-a făcut lenjerie intimă din măști de protecție

O blondă focoasă s-a pozat în izolare într-o ipostază mai mult decât controversată.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Un fotomodel din Germania a reușit să stârnească revola oamenilor în plină pandemie.
Este vorba de Jill Hardener, o blondă focoasă din Germania și extrem de admirată pentru sex-appeal-ul ei.
Într-o perioadă în care măștile de protecție sunt extrem de solicitate și toată lumea are nevoie de ele, blonda s-a pozat aproape dezbrăcată și acoperită doar de măști, pe care le-a folosit pe post de lenjerie intimă.
Fotografia a apărut pe contul ei de instagram, iar unii utilizatori, deranjați de gestul ei, au cerut inclusiv eliminarea ei de pe rețeaua de socializare.

Citeste si: Ținuta sexy purtată de Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities, criticată de fete: „Când mergeai, ți s-a văzut...”

 

fara descriere

Jill Hardener, val de critici după apariția ei sexy

Fotomodelul se bucură de multă popularitate pe Instagram. Notorietatea și-a câștigat-o încă de acum trei ani, atunci când a început să posteze fotografii cu trupul ei tatuat.
Cu peste 1,7 milioane de următori, blonda s-a decis să aibă și o apariție "tematică", ocazie cu care s-a fotografiat cu măștile de protecție care îi acopereau părțile intime.

Citeste si: Ispita de la miezul nopții! Cătălina, sexy în bucătărie de dragul vremurilor când înnebunea bărbații!

 

fara descriere

”O asistentă medicală plânge că nu are mască de față pentru a trata pacienți, undeva în lumea asta, și tu îți pui masca la...? Asta e sfidare”, a scris o persoană pe contul lui Jill.

Fanii înfocați au blondinei au apreciat, însă, gestul ei și chiar au rugat-o să 'le trimită prin poștă măștile folosite".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate