Stiri

O bomba sexy s-a plimbat intr-o fusta cu paiete prin mijlocul protestatarilor! Afla ce cauta fotomodelul Stefania Ivanescu in fata Palatului Parlamentului!

Stefania Ivanescu a participat miercuri seara la o gala organizata la Palatul Parlamentului, acolo unde protestatu cateva sute de oamnei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


O bomba sexy s-a plimbat intr-o fusta cu paiete prin mijlocul protestatarilor! Afla ce cauta fotomodelul Stefania Ivanescu in fata Palatului Parlamentului!
icon photo

Oamenii au iesit din nou in strada mirecuri seara, furiosi pe modul in care Statutul Magistratilor a fost votat pe bandă rulanta de Camera Deputatilor, cateva sute de persoane protestand cateva ore in fata Palatului Parlamentului. (vezi cum a fost umilita actrita Oana Pellea pentru ca ii sustine pe protestatari). Catalin Georgescu, un fotograf prezent la eveniment, a surprins un instantaneu original, pozand momenntul in care printre protestatari a trecut o tanara superba, imbracata intr-o fusta scurta, cu paiete. In fotografie apare modelul Stefania Ivanescu, care a participat la o gala Elle Style Awards 2017, organizata chiar in interiorul Palatului Parlamentului, ea castigand premiul premiul pentru cel mai bun model.

Cand a fost fotografiata, tanara se grabea sa ajunga la eveniment si a ocolit cladirea, deoarece intrarile dinspre Parcul Izvor fusesera inchise, iar traficul era blocat, conform Digi 24. Pe site-urile de socializare, multi au subliniat diferentele dintre protestatrii infrigurati si tanara stralucitoare, dar multi i-au luat apararea Stefaniei, care, in trecut, a fost protagonista unor pictoriale sexy. „Foarte mişto poza, sublimă coincidenţa. Mă enervează în schimb miştourile vizavi de ea. Mergea la un eveniment important şi relevant pentru meseria ei, nu văd de ce i-am bate superior obrazul că nu era la protest”, „Foarte bună poza! Şi nu cred că “ţara arde şi baba se piaptană”, în presă muncesc oameni care cotizează din greu la bugetul de stat, sunt corporaţii care trebuie să consume timp şi bani cu noul cod fiscal etc. Bref, businessul trebuie să facă business, ca să supravieţuim. Cât o mai putea să facă business”, „Mă, da' ce repede ne aprindem. Nu ştim nimic despre om, dar tragem concluzii după sandale”, au comentat mai multe persoane.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune