O cântăreața celebră de la noi susține că soțul ei a murit după o greșeală a medicilor! ”Am solicitat necropsie și mi s-a spus că nu a avut...”

Interpreta de muzică populară Brîndușa Covalciuc Ciobanu nu și-a revenit total după pierderea soțului ei, care s-a petrecut în urmă cu doi ani.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Doi ani i-au trebuit interpretei Brîndușa Covalciuc Ciobanu să aibă puterea să vorbească despre moartea soțului ei, care s-a petrecut la doar 56 de ani. Bărbatul suferea de o afecțiune gravă la ficat și avea nevoie de un transplant.

Soțul Brîndușei Covalciuc Ciobanu, lăsat să moară din cauza unui diagnostic greșit

Brîndușa Covalciuc Ciobanu nu se poate obișnui cu ideea că cel care i-a fost alături o mare parte din viață a fost lăsat să moară pe baza unui diagnostic greșit. Acesta a fost scos de pe lista pentru transplant după ce medicii i-au pus un diagnostic sever, care i-a făcut pe medici să nu-și asume o astfel de operație.

Cu alte cuvinte, soțul interpretei a fost lăsat să moară, susține aceasta. Mai grav este că în urma necropsiei s-a aflat că bărbatul nu suferea de acea boală și că putea fi salvat dacă se intervenea la timp.

Brindusa Covalciuc Ciobanu
Brindusa Covalciuc Ciobanu, alături de soțul ei

”Am sperat într-un transplant hepatic. Lucru care dacă nu a vrut Dumnezeu, nu s-a întâmplat. Soțul meu era pe o listă de transplant, i s-a spus la un moment dat la tomograf că are o asperogiloză pe unul dintre plămâni iar anestezista de la spitalul Fundeni nu a vrut, a zis că moare în transplant sau după.

Atunci, a rămas în voia Domnului. După moartea lui am solicitat o necropsie, ca să mă conving, și mi s-a spus că n-a avut nici o asperogiloză”, a povestit Brîndușa Covalciuc Ciobanu la emisiunea ”Floclorul sub lupă ” de la Etno TV.  

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Marcela Fota, gest emoționant în memoria soțului ei! Interpreta de muzică populară este sfâșiată de durere: „Când aveam tot...”

Și interpreta a fost diagnosticată eronat cu cancer la sân

Soțul Brîndușei s-a prăpădit în urmă cu doi ani fără ca cineva să încerce să-l mai salveze. Interpreta a dezvăluit că s-a oferit să-i doneze ficatul ei, doar că era trecută de vârsta admisă pentru a putea fi donatoare și nici nu avea o grupă de sânge compatibilă.

Citeste si: Mama actriței Livia Taloi din Trăsniții s-a trezit din moarte clinică în drum spre morgă! Povestea șocantă a interpretei Anica Ganțu

Citeste si: Mama actriței Livia Taloi din Trăsniții s-a trezit din moarte clinică în drum spre morgă! Povestea șocantă a interpretei Anica Ganțu

Brîndușa Coavlciuc Ciobanu a mai avut o experiență neplăcută legată de medici și diagnostice. În urmă cu câțiva ani, cântreața a suferit un adevrat șoc atunci când i s-a spus că suferă de cancer la sân. Și atunci, diagonsticul a fost unul greșit însă din fericire, în urma investigațiilor ulterioare, s-a descoperit că nu suferă de această afecțiune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Radu Pietreanu de la Vacanța Mare s-a confruntat cu mari probleme de sănătate! Și-a vândut casa pentru a-și face o operație

Soțul interpretei Tatiana Marcoianu, obsedat de Denisa Manelista, înainte să moară! Bărbatul, găsit fără suflare, de ziua lui, pe 1 ianuarie

Tatăl Danielei Gyorfi a murit! Artista a aflat abia după doi ani că părintele ei nu mai este în viață! Dezvăluri în premieră făcute jurnalistului Cristian Brancu

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Popriri masive pe conturi. ANAF îi loveşte crunt pe aceşti români! Cine sunt cei vizaţi

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies