Vlăduța Lupău, sfâșiată de durere! Interpreta de muzică populară a făcut anunțul cutremurător: "Am primit o veste tulburătoare..."

Chiar înainte de Crăciun, Vlăduța Lupău a trecut prin momente cumplite.

Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Interpreta de muzică populară a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp. O persoană importantă din viața ei s-a stins din viață, chiar înainte de Crăciun. Pe pagina de facebook a vedetei a apărut un mesaj cutremurător. 

Vlăduța Lupău, în doliu

Mama unui bun prieten a murit cu doar câteva zile înainte de Anul Nou. Extrem de afectată de cele auzite, interpreta de muzică populară abia a reușit să transmită un mesaj de condoleanțe. 

Citeste si: Vlăduța Lupău, pregătită să devină mămică? Ce spune artista: ”Așteptăm cu toții să vină”

Vlăduța Lupău, în doliu
Vlăduța Lupău[Sursa foto: Instagram]

”Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…  Veșnică pomenire.” , a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Mesaj cutremurător în mediul online

Drama cumplită prin care a trecut artista a făcut-o să se gândească mai bine la viața ei. Pe contul ei de socializare, interpreta de muzică populară a ținut să le transmită un mesaj internauților despre lucrurile importante pe care trebuie să le avem în vedere în această viață. 

Citeste si: Vlăduța Lupău a fost confirmată cu Covid-19! În ce stare se află interpreta de muzică populară: „Am avut simptome specifice unei răceli”

Vlăduța Lupău, în doliu
Vlăduța Lupău[Sursa foto: Instagram]

 

„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață! Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele..

inutile! Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI!

Mi-am dat seama că m-am supărat pentru răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am… Știu că este greu dar…. oameni buni, FIȚI BUNI!

Prietene drag, acest necaz nu ți-l va alina nimeni… doar Dumnezeu!”, a scris  Vlăduța Lupău, pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vlăduța Lupău, în panică după ce a acuzat simptome de COVID-19! ”Am făcut febră, au fost câteva zile în care nu m-am simțit bine”!

Vlăduța Lupău a fost confirmată cu Covid-19! În ce stare se află interpreta de muzică populară: „Am avut simptome specifice unei răceli”

Vlăduța Lupău a răbufnit după ce a fost acuzată că minte că are coronavirus: ”Nu caut faimă, am suficientă”

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Stafiile le suflă în ceafă pasagerilor. Fantomele care bântuie un celebru aeroport

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies