O cântăreață celebră este bolnavă de cancer în fază terminală

Mireille Mathieu, care a împlinit vârsta de 73 de ani, este bolnavă de cancer în fază terminală.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Pe 22 iulie, Mireille Mathieu a împlinit vârsta de 73 de ani, însă nu multe persoane știu că artista suferă de cancer în fază terminală. Niciodată nu s-a spus despre ce fel de cancer este vorba, deoarece face un tratament secret la o clinică din Germania, nelăsând presa să afle despre ce este vorba.

Mireille s-a născut în sudul Franței, în orașul Avignon. Ea mai are în 13 frați și surori: Monique, Christiane, Marie-France, Réjane, gemenii Régis si Guy, Roger, Jean Pierre, Rémy, Simone, Philippe, Béatrice și Vincent.

Citeste si: Bogdan Mocanu a postat o poză cu Simona de la Puterea dragostei dezbrăcată! Ce detaliu au observat fanii. Au taxat-o imediat

Citeste si: Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a Denisei Răducu, la doi ani de la dispariția sa!

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital! Cine e fata care a stat lângă el tot timpul FOTO

Mireille Mathieu a avut o viață grea

La vârsta de 13 ani, artista a fost nevoită să părăsească școala și să se angajeze la o fabrică de hârtie unde confecționa plicuri.

„Este adevărat ca sunt cea mai mare dintre cei 14 frați și am lucrat de la 5 dimineața într-o fabrică de hârtie, că tatăl meu a fost cioplitor în piatră și nu am avut niciodată mulți bani, în schimb am avut foarte multă dragoste . Părinții noștri ne-au învățat să respectăm și să tolerăm, iar cu atâția frați am învățat să împărțim dar să și renunțăm și nu am fost niciodată egoiști…”, declara Mireille cu mândrie ori de câte ori era intervievată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate