Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital! Cine e fata care a stat lângă el tot timpul FOTO

Jador de la Puterea Dragostei a fost la spital în Turcia după ce s-a simțit rău.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Jador a spus adevărul despre starea lui de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital în Istanbul.  Jador a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul filmărilor emisiunii Puterea dragostei.

La spital, Jador a fost suspus mai multor investigații medicale și s-a filmat chiar și pe patul de spital. Lângă el, tot timpul a fost o tânără, pe care Jador a arătat-o tuturor. ”Ea e vocea mea. E traducătoarea noastră, am fost cu ea peste tot, la pașapoarte, acum la spital”, a prezentat-o Jador pe tânăra care sătea lângă patul său de spital.

fara descriere

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezamăgită de purtarea lui Jador ”Eu îmi doresc…” DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Jador, dezvăluire cutremurătoare după ce Ella a mărturisit că mama ei a orbit de la 14 ani: "Părinții mei erau gata să moară"

Citeste si: Jador a spus adevărul despre starea lui de sănătate, după ce a ajuns la spital: "Nu mor, dar nici bine nu sunt"

Jador a explicat și că din cauza problemelor medicale va lipsi din emisiune. ”O să lipsesc câteva zile din emisiune pentru că trebuie să mi se facă niște investigații. O endoscopie și altele…”, a povestit Jador.

"Sunt bine, sunt sănătos, o să fac un vlog și o să vă povestesc ce s-a întâmplat.. Nu am nimic în principiu. Nu mor, dar nici bine nu sunt", a spus Jador într-un instastory postat pe contul lui oficial de Instagram.

Jador de la Puterea Dragostei, despre Simina

Jador de la Puterea Dragostei a rămas în show și în sezonul 2, însă gândul lui pare că e în continuare la Simina.

Într-un live, Jador vorbește despre Ella și mărturisește că nu poate face un cuplu cu aceasta pentru că nu o place. Jador a afirmat că încă are sentimente pentru Simina, iar relația cu fosta concurentă din sezonul 1 de la Puterea Dragostei l-a marcat. ”Mie nu mi-a trecut de Simina. Mai simt ceva pentru ea, din păcate. Îmi pare rău pentru ceea ce simt. Între mine și Simina a fost altceva. Eu cu Simina m-am sărutat, i-am simțit buzele, i-am simțit inima, a fost ceva frumos”, a mărturisit adevărul Jador despre sentimentele pe care le are încă pentru Simina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate