O cantareata, diagnosticata cu leucemie! "Timp de doi ani de zile nu am iesit nici macar o zi din spital"

O cantareata a povestit cosmarul pe care l-a trait ani de zile, dupa ce a fost diagnosticata cu leucemie.

Autor: R.L.

Nineka a vorbit despre teroarea cu care traia mama ei, careia medicii ii spuneau in fiecare zi ca fiica ei nu va supravietui peste noapte.

”Eu sunt o minune. Nimeni nu-mi dădea nicio şansă de supravieţuire şi totuşi am reuşit. Toată viaţa mea s-a schimbat într-o noapte. Eram un copil foarte activ, mergeam la pian, făceam gimnastică şi balet profesional, însă într-o noapte mama a chemat de urgenţă ambulanţa şi m-a dus la spital, pentru că spunea că a simţit că din gura mea mirosea «a mort» şi s-a speriat.

După ce mi s-au făcut analizele, s-a dovedit că am leucemie. Doi ani nu am ieşit nici măcar o zi din acel spital. Timp de patru ani am tot murit zi de zi. Medicii veneau seara şi se uitau la mine şi-i spuneau mamei că nu mai rezist până dimineaţa. Când te scoli dimineaţa şi vezi că prietenul de lângă tine a murit e cumplit. Era ca la război. În cei patru ani de spitalizare, am avut peste 300 de perfuzii, prin mâini, picioare, cap. Cred că şi acum mai am semne. După doi ani de tratamente, mă simţeam extrem de obosită şi am rugat-o pe mama să mă lase să mor. Când am realizat ce mi se întâmpla! Mi-am dat seama de ce se întâmpla cu mine când, după doi ani de stat în spital, m-am dus acasă şi am rugat-o pe mama să mă ducă la şcoală. Atunci când am ajuns la şcoală am conştientizat tot.
Colegii şi profesorii au început să plângă imediat ce m-au văzut şi mă priveau ca pe o stafie. Pentru ei eram trecută la «morţi». Nici eu nu ştiu cum am luptat. Trăiam fiecare zi ca fiind ultima. Eram totuşi un copil fericit pentru că trăiam de pe o zi pe alta”, a spus Nineka pentru cancan.ro.

 

Dar, desi nu i se dadeau sanse sa supravietuiasca, artista a facut-o! Cum? "M-am vindecat cu ajutorul dietei stricte şi al tratamentului. Am îmbinat tratamentul medicamentos cu medicina alternativă. După cei patru ani de tratamente, mama a continuat lupta şi m-a susţinut cu o dietă strictă şi multe sucuri naturiste, în special suc se sfeclă. Nu pot spune că m-am vindecat 100%, de boala asta nu ai scăpare.

Trebuie însă să te menţii mereu pozitiv şi să respecţi regimul mereu. Trebuie să te gândeşti mereu că eşti bine. Ăsta e secretul! Şi dragostea! Trebuie multă, multă răbdare", a mai declarat Nineka pentru cancan.ro.

Nineka are si sfaturi pentru parintii ai caror copii sunt bolnavi. ”Dragoste şi răbdare! Trebuie să aibă răbdare şi să-l ţină aşa, ca pe un ou, să-l protejeze mereu. Să le dea foarte multă atenţie şi să aibă foarte, foarte multă răbdare. Şi bineînţeles, să nu renunţe la dietă şi la sucul de sfeclă. Sunt mulţi părinţi care se plictisesc şi renunţă. Dragostea şi regimul sunt esenţiale în lupta cu boala asta”, a precizat ea.

 

Dar cosmarul Ninekai nu s-a incheiat! Peste ani a fost implicata intr-un accident de masina.

”Am avut un accident de maşină, în urma căruia am stat patru luni la pat, nemişcată. Eram într-un taxi, nu aveam centură de siguranţă şi m-am lovit extrem de tare. Când am deschis ochii, după accident, am văzut salvarea şi cum mă puneau medicii pe targă. M-au dus la spital şi după ce mi-au făcut investigaţii au spus că nu mă pot opera. Şi patru luni am stat imobilizată la pat. Locuiam în Turcia în perioada aceea. Seara, când rămâneam singură în cameră, încercam, mă forţam să mă mişc. După ce m-am recuperat, prietenii mi-au spus că în toată perioada aceea ei umblau cu radiografiile mele pe la medici, însă nimeni nu-mi dădea nicio şansă, spunând că aveam să rămân pentru totdeauna la pat. Eu cred însă că dacă vrei să obţii ceva cu orice preţ, vei reuşi!”, a declararat Nineka pentru sursa citata.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies