O deputată din Iran a murit de coronavirus

O deputată iraniană, recent aleasă în Parlament, a decedat sâmbătă din cauza Covid-19, a indicat agenţia Irna, care a anunţat moartea altor şapte politiceni sau lideri de la începutul epidemiei în Iran, potrivti AFP.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

O deputată din Iran a murit de coronavirus


In articol:

Fatemeh Rahbar, 55 de ani, făcea parte dintre candidaţii conservatori aleşi în februarie la Teheran în urma legislativelor marcate de cel mai marea absenteism întregistrat în istoria Republicii islamice.

Rahbar este al doilea membru al Parlamentului care a decedat din cauza noului coronavirus.

În total, opt politicieni sau lideri iranieni, între care un consilier al ministrului iranian al Afacerilor externe, Hossein Sheikholeslam, au murit din cauza bolii în Iran.

Citeste si: Breaking news! Încă două cazuri de coronavirus în România. S-a ajuns la 11 persoane infectate

Citeste si: Tragedie pe DN1, în Sibiu! Doi bărbați au murit în urma unui accident rutier

Citeste si: Anunţul cutremurător al părinţilor lui Răzvan Ciobanu, la aproape un an de la moartea fiului lor: “Trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă”

O deputată din Iran a murit de coronavirus

O deputată din Iran a murit de coronavirus

Ministrul Sănătăţii a anunţat vineri decesul a altor 17 persoane infectate de virus, ridicând numărul morţilor la 124 în ţară. 31 de provincii din Iran sunt afectate, potrivit news.ro.

Numărul contaminărilor în Iran a ajuns la 4.747 după ce "1.234 de noi cazuri de persoane infectate au fost confirmate, ceea ce este un record pentru aceste zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Kianouche Jahanpour, în timpul unei conferinţe de presă televizate.

Vineri, Iranul a crescut măsurile de restricţie a circulaţiei pentru a limita propagarea virusului. Joi, autorităţile au anunţat deja închiderea şcolilor şi universităţilor timp de o lună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate