O elevă de 16 ani de la un liceu teologic și-a pus capăt zilelor în casa părinților. Tatăl ei a găsit-o spânzurată: ”Nu a lăsat niciun bilet de adio”

O adolescentă a fost găsită spânzurată în casă chiar de tatăl ei!

O adolescentă a fost găsită spânzurată în casă
O adolescentă a fost găsită spânzurată în casă [Sursa foto: PixaBay]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Tragedie fără margini! O elevă în clasa a XI-a, la Liceul Teologic Ortodox Episcop Melchisedec Ştefănescu din Roman, şi-a pus capăt zilelor chiar în casa părinților. Fata, care nu împlinise nici 17 ani, a fost găsită spânzurată de tatăl ei.

Citeste si: Imagini greu de privit într-o școală din Mehedinți! Două eleve s-au bătut cu bestialitate sub privirile colegilor

Nenorocirea a avut loc în satul Bătrâneşti, comuna Icuşeşti, judeţul Neamţ. Adolescenta s-a spânzurat într-o cameră a casei și nu a lăsat vreun mesaj de adio.  Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care eleva a recurs la acest gest extrem.

Citeste si: O minoră de 14 ani a dispărut fără urmă! Autoritățile o caută de 3 zile

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

De asemenea, polițiștii au ridicat telefonul tinerei, sperând că vor afla şi motivul sinuciderii. Se bănuiește momentan, că eleva căzuse în depresie sau că suferea din dragoste. Minora locuia cu părinţii, dar obișnuia să stea și la bunicii paterni, care aveau casa în apropiere. Asta pentru că la casa bunicilor, fata de 16 ani avea semnal mai bun la internet și putea participa la cursurile online.

Adolescenta ceruse voie să meargă acasă pentru a face curăţenie. Bunica s-a speriat atunci când a văzut că fata întârzia să se întoarcăși astfel, l-a trimis pe tatăl copilei, să o aducă. Atunci tatăl și-a găsit fiica fără viaţă într-o cameră, atârnând într-o funie legată de un cui.  Fata era singurul copil al familiei.

Era un copil normal, pe care l-am cunoscut încă din  şcoala gimnazială.

Eu am fost şi bibliotecară. Venea des să împrumute cărţi. E de neînţeles ce s-a întâmplat, pentru că adolescenta nu a lăsat  niciun bilet de adio. Poliţiştii i-au ridicat telefonul mobil, pentru a căuta indicii privitoare la gestul ei, de neînţeles. Poştaşul mi-a povestit că, în urmă cu două  zile, i-a dus alocaţia şi era zâmbitoare, glumea “, a mărturisit Elena Cozma, asistent social la Primăria Icuşeşti, conform antena3.ro

O adolescentă a fost găsită spânzurată în casă
O adolescentă a fost găsită spânzurată în casă [Sursa foto: PixaBay]

”O adolescentă plină de viață”

Era un copil extraordinar, o adolescentă plină de viaţă. Am rămas cu toţii surprinşi de întorsătura pe care au luat-o lucrurile. Nu ne-am gândit că, în câteva luni de cînd nu ne-am văzut cu elevii, faţă în faţă, lucrurile pot lua asemenea întorsături dramatice. Am fost la Bătrâneşti pentru a sprijni familia în aceste momente dramatice nu numai cu un mic ajutor material, strâns de la cadrele didactice, ci mai mult pentru a încerca să-i sprijinim moral.

Am găsit o familie devastată de tragedie. Acesta a mai afirmat că familia deja îşi făceau planuri cu fiica, după terminarea liceului dorind să o sprijine pentru a urma studii superioare: Am încercat să îi îmbărbătăm, atât cât se poate în asemenea situaţii tragice. E cu neputinţă şi pentru familie, şi pentru noi să găsim o explicaţie a gestului acestei adolescente ajunsă în acest dezechilibru psihic, care a determinat-o să-şi ia zilele“,  a declarat, pentru Monitorul de Neamţ, directorul liceului.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Erika, polițista apreciată de o țară întreagă, după ce a prins doi criminali. Cum și-a dat seama că tinerii omorâseră pe cineva

Ce au descoperit medicii legiști în cazul tinerei găsită spânzurată într-un dulap! Informația care aruncă totul în aer

Moarte cumplită pentru o fetiță de nouă ani: s-a înecat cu vomă! Testele arată că era infectată cu COVID-19

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies