O fată pe jumătate româncă este eroină în America! Nadia Popovici l-a salvat pe un membru din staff-ul unei echipe de hochei!

Nadia Popovici, fiica unui tată român și a unei mame sud-coreence, a devenit cunoscută în media de peste ocean pentru gestul pe care l-a făcut în timpul partidei dintre echipa ei preferată, Vancouver Canucks, și Seattle Kraken, din NHL.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Brian Hamilton, un membru din staff-ul tehnic al celor de la Vancouver Canucks, i-a mulțumit într-un mod aparte Nadiei după ajutorul pe care fata i l-a dat în timpul unui meci de hochei în octombrie 2021.

Nadia Popovici a „ochit” din timp o problemă periculoasă

Nadia Popovici s-a născut în Vancouver (Canada), însă locuiește, în prezent, în Seattle (SUA). Aceasta studiază medicina la Universitatea din Washington și se pare că ceea ce a învățat în practica din spitale i-a prins foarte bine și la meciul echipei preferate.

Nadia este fană a lui Vancouver Canucks și a fost în tribunele meciului pe care echipa ei l-a jucat în deplasare cu Seattle Kraken, în octombrie, anul trecut. 

Pentru că stătea fix în spatele băncii de rezerve, Nadia Popovici a observat că Brian „Red” Hamilton, membru în staff-ul lui Vancouver, are pe gât o aluniță cu potențial cancerigen.

Fata l-a avertizat pe Hamilton printr-un mesaj scris pe telefonul ei: „E posibil ca alunița de pe ceafa ta să fie canceroasă. Te rog, du-te la un medic!”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Messi stă „cu capul la cutie” în Argentina! Balonul de Aur are COVID-19 și ar putea rata derby-ul Lyon – PSG de duminică!

Echipa favorită o ajută pe Nadia Popovici să își continue studiile la medicină

Omul din staff-ul lui Vancouver Canucks a luat în serios avertismentul Nadiei, așa că s-a dus peste două zile la medic.

„Mesajul pe care mi l-a arătat pe mobil va rămâne pentru totdeauna imprimat în mintea mea: a făcut posibil ca eu să rămân în viaţă. Observaţia tinerei a fost corectă şi acea aluniţă de pe ceafa mea era un melanom malign şi, datorită insistenţei sale şi intervenţiei rapide a medicilor, a dispărut. M-a scăpat de o moarte lentă. Doctorul mi-a spus că dacă aș fi ignorat alunița încă 4-5 ani, nu aș mai fi putut face nimic”, a spus Brian Hamilton recunoscător.

În semn de mulțumire pentru gestul Nadiei Popovici, Brian Hamilton și echipa au strâns 10.000 de dolari printr-o campanie online prin care ea să poată continua medicina. La meciul pe care Vancouver l-a jucat de Anul Nou la Seattle, aceasta a primit mulțumirile pe tabela de marcaj a arenei.

Citeste si: Fiul ministrului Eduard Novak va primi despăgubiri de peste 20.000 de euro după ce acum 2 ani a fost lovit de o mașină! EXCLUSIV

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies