O femeie a intrat în casa unor necunoscuți și s-a jucat cu câinele familiei! Ce a făcut apoi depășește imaginația tuturor

O femeie care a intrat în casa unor necunoscuți a făcut un gest incredibil. Nici polițiștilor nu le vine să creadă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Poliția din Ohio trebuie să rezolve un caz cel puțin bizar. O femeie a intrat într-o locuință străină, însă ce a făcut apoi depășește imaginația tuturor.

Femeia identificată drept Cheyenne Ewing a pătruns într-o locuință străină, apoi s-a jucat cu animalul de companie al familiei, apoi a spălat vasele murdare din chiuvetă.

Citeste si: Exatlon Romania trece intr-o noua etapa, odata cu inceperea PLAY-OFF-URILOR! Baietii sunt primii care se lupta pentru a ramane in competitie

Citeste si: Bianca, din nou în brațele lui Alex la Puterea Dragostei! S-a aruncat pe el cum a intrat în casa băieților!

Citeste si: Șerban Copoț, adevărul despre participarea la Asia: „Au plecat pe targă de acolo...”

Luni dimineață, ofițerii de poliție din Vinton County au primit un apel neobișnuit din partea unei familii care locuiește în satul Hamden, aflat la aproape 100 de kilometri de Columbus.

Unde a fost găsită femeia

Oamenii legii au ajuns la casa familiei și au aflat că o femeie a intrat la ei în casă prin ușa din spate și a început să se joace cu câinele familiei, a spălat vasele murdare, apoi a plecat.

Familia a mai spus că nu știe cine este femeia care a intrat în casă și că nu a fost niciodată invitată. Proprietarul a notat că femeia s-a purtat extrem de ciudat pe tot parcursul vizitei.

În timp ce proprietarul dădea declarație, șeriful a primit un apel că o femeie care se potrivea descrierii a fost identificată. Aceasta bătea la ușile altor oameni, atunci când a fost reținută de către oamenii legii.

Din primele cercetări, aceasta era sub influența narcoticelor și le-a dat anchetatorilor un nume fals. Aceasta a fost arestată și își așteaptă procesul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate