O femeie, acuzată că și-a lăsat copilul în mașină, pe o căldură sufocantă! Cum a fost găsit micuțul

O femeie este acuzată că și-a lăsat copilul să moară în mașină, deși era foarte cald afară.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O femeie în vârstă de 28 de an este acuzată de un fapt îngrozitor și a fost arestată de urgență, după ce s-a aflat ce i-a făcut fiului său.


In articol:

Jesica Lee Brown, în vârstă de 28 de ani din Utah, a fost arestată și acuzată că și-a pus copilul în pericol, după ce l-a lăsat pe micuț în mașină, deși erau 28 de grade Celsius.

Cei care au făcut îngrozitoarea descoperire au sunat imediat la numărul de urgență, pentru că micuțul nu era într-o stare prea bună. Ajunși la fața locului, polițiștii au avut un șoc atunci când l-au găsit pe copil.

Atunci când a fost pusă în fața faptului împlinit, mama în vârstă de 28 de ani le-a spus polițiștilor că a vrut să își pedepsească fiul și din acest motiv l-a lăsat în mașină, deși era atât de cald.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Șocant! Bucăți uriașe de gheață au căzut din cer! Cel puțin 18 oameni au fost răniți

Citeste si: O tânără de 35 de ani a murit la scurt timp după naştere. Anchetă la Spitalul Județean Focșani

Citeste si: Șocant! Un tânăr de 19 ani a fost la un pas de moarte, după ce radiatorul mașinii i-a bubuit în față

Ce le-a spus femeia polițiștilor

Copilul nu ar fi fost cuminte, așa că ea a decis să îl pedepsească și să îl încuie în mașină. Mai mult decât atât, la o verificare mai atentă, s-a descoperit că femeia consumase heroină, precum și alte substanțe interzise.

Nu se știe însă cât timp a stat copilul în mașină, însă polițiștii l-au găsit pe copil transpirat și cu fruntea fierbinte la atingere, așa că a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-l stabiliza.

Din fericire, copilul a fost scos la timp, însă dacă nu era găsit, risca să se sufoce, așa cum s-a mai întâmplat în multe cazuri în ultimii ani, când unii părinți și-au lăsat copiii în interiorul mașinilor atunci când au plecat la cumpărături.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate