Șocant! Bucăți uriașe de gheață au căzut din cer! Cel puțin 18 oameni au fost răniți

Locuitorii orașului Pescara, locuit și de mulți români, au fost martori unui eveniment neașteptat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Coasta Adriatică a Italiei a fost lovită, în cursul zilei de miercuri, de o furtună violentă, oraşul Pescara, unde s-au înregistrat cel puţin 18 răniţi, fiind cel mai afectat.


In articol:

Oamenii au privit îngroziți cum bucăți uriașe de grindină se îndreaptă spre pământ, având dimensiunea unei mingi de tenis.

Citeste si: Noi imagini din vila lui Adrian Alexandrov, cu micuța Eva! Cine a venit în vizită la Elena Udrea

Citeste si: Șocant! Un tânăr de 19 ani a fost la un pas de moarte, după ce radiatorul mașinii i-a bubuit în față

Citeste si: Kamara, noi declarații despre starea de sănătate a lui Leon! Fiul artistului a făcut progrese mari: „Până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro


Conform Il Messaggero, bucăţile mari de grindină au făcut prăpăd, lovind totul în cale.

Sute de maşini au fost avariate, iar mulţi oameni, inclusiv o femeie însărcinată, au suferit răni la nivelul capului şi a feţei. Mai multe persoane au ajuns de urgență la spital, având vănătăi, iar unele chiar capul spart.

Din cauza vizibilității extrem de reduse, circulația auto a fost oprită în mai multe zone, iar sute de persoane care se deplasau dinspre Teramo spre litoral au tras pe dreapta și s-au rugat ca să scape cu bine din această furtună.

Marea Neagră, cuprinsă de fenomenul „upwelling”

Și România a fost cuprinsă de furtuni, iar Marea Neagră a fost extrem de afectată, apa mării devenind extrem de rece din cauza fenomenului numit de către meteorologi upwelling.

După câteva zile, în care vântul a bătut cu putere dinspre larg către ţărm, apa de la suprafaţă încălzită de soare, a fost împinsă către mal. În locul acesteia a ajuns cea rece şi sărată de la fundul mării. În doar câteva ore, apa la ţărm avea 18 grade față de 25-26 în weekend. Zeci de mii de turiști au fost afectați de acest lucru. 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate