O femeie de 31 de ani, medic rezident în Oradea, a născut un copil în secret. Și-a îngropat bebelușul și a negat că ar fi fost mamă

Nadia Lupo, un medic rezident din Oradea, a negat că ar fi fost mamă. Cum a ieșit la iveală faptul că născuse în urmă cu patru ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Nadia Lupo, un medic rezident în cadrul secției Chirurgie I din cadrul Spitalului Județean Oradea riscă să ajungă după gratii. Femeia a născut un copil perfect sănătos la maternitatea din oraș, în anul 2015.

Pe numele lui a fost eliberat un certificat de naștere, dar nici familia și nici colegii de serviciu nu au știu că a fost însărcinată sau că a născut. Femeia ar fi ucis copilul și l-ar fi îngropat în curte unei case abandonate ce aparține părinților săi.

Citeste si: Ce a făcut Mihai Mitoșeru în ziua în care și-a anunțat divorțul de Noemi! O femeie i-a spus, verde-n față: ”Te iubesc”

Citeste si: Cine l-a așteptat pe Ricardo de la Puterea Dragostei la aeroport la întoarcerea din SUA? Raluca o să ia foc! VIDEO

Citeste si: Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut că au avut o relație: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai” . Motivul pentru care nu au rezistat împreună

Cum a fost descoperită grozăvia

În august 2019, Nadia Lupo a devenit soția unui kinetoterapeut. Când a mers la Serviciul de Evidență a Populației pentru a-și schimba cartea de identitate, funcționarii publici i-au cerut și o copie după certificatul de naștere al copilului. Ea a negat că ar fi mamă, pretinzând că totul este o eroare de sistem.

Angajații de la Serviciul de Evidență a Populației au alertat Poliția și a fost deschisă o anchetă. Rămășițele copilului au fost descoperite în curtea unei case abandonate ce aparține părinților medicului rezident Nadia Lupo, iar cazul a ajuns în atenția procurorilor.

„Se fac cercetări pentru omor, însă nu există suspect în cauză deocamdată. Cadavrul copilului va fi dus pentru necropsie la Serviciul de Medicină Legală Bihor“, a declarat Maria Cotrău, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Dacă va fi găsită vinovată, Nadia Lupo riscă ani grei de închisoare. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate