Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut că au avut o relație: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai” . Motivul pentru care nu au rezistat împreună

Odată cu vestea despărțirii lui Mihai Mitoșeru de soția sa, Noemi, ies la iveală detalii din viața lui Mihai Mitoșeru. Invitat la o emisiune, Mihai a recunoscut că a avut o relație cu Oana Zăvoranu.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au participat la o emisiune, în cadrul căreia au făcut dezvăluiri picante. În stilul ei haios, Oana a recunoscut că a avut o relație cu Mihai Mitoșeru, înainte ca ea să fie iubita lui Pepe. 

Strategia la care a apelat Oana pentru a-l câștiga pe Mitoșeru: "M-am împrietenit cu ea cu de-a sila"

Oana a recunoscut că a trebuit să facă un compromis pentru a ajunge la inima lui Mihai Mitoșeru. Bruneta a apelat la Oana Roman, cea care îi este și acum prietenă foarte apropiată lui Mihai. 

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila”, a recunoscut Oana Zavoranu. 

fara descriere

Citeste si: Reacție sfâșietoare a familiei Luizei Melencu, după ce șeful DIICOT a confirmat crimele: "Fata trăiește, suntem mințiți"

Citeste si: Sandra Stoicescu a slăbit deja 10 kilograme după naștere! „Mă uit la Sara fascinată și îndrăgostită... Îi iubesc fiecare gest și fiecare supărare. Iar zâmbetul ei mă topește!”

Citeste si: Ultimă oră: oseminte găsite într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Relația celor doi nu a rezistat din cauza geloziei pe care o manifesta Oana. 

„Era geloasă. Vrei să recunosc? Mi-a zis să șterg toate numerele de telefon de la femei”, a spus Mihai.

Mihai Mitoșeru a povestit că Oana era atât de geloasă, încât ajunsese să îi interzică să meargă la spectacole.

„Este ceva imposibil între mine și Mitoșeru. Când și-a rupt piciorul, am zis Doamne ajută că sta acasă. Mă duceam la el și spuneam că ar fi bine să se recupereze cât mai greu”, a recunoscut actrița.

fara descriere

După ce s-au despărțit, cei doi nu și-au mai vorbit vreme de câțiva ani, iar Oana a afirmat că s-a cuplat cu Pepe pentru a-l face gelos pe Mihai. 

„M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”, a spus Oana la finalul. emisiunii. 

În trecut, Oana Zăvoreanu și Mihai Mitoșeru au fost suprinși împreună de paparazzi WOWbiz, după ce au dat declarații în cadrul unei emisiuni. 

Citește întregul articol aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate