O femeie de 40 de ani din Comrat, ucisă cu sânge rece de propria fiică! Detalii macabre: „I-a scos şi inima...”

O femeie și-a găsit sfârșitul în mâinile persoanei care i-a dat viață. Crima macabră care a avut loc în Comrat.

crima
Tânăra în vârstă de 21 de ani care și-a ucis propria mamă în Comrat[Sursa foto: Deschide.md]
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Crimă odioasă în orașul Comrat! O femeie în vârstă de 40 de ani a fost ucisă de propria fiică. Tânăra în vârstă de 21 de ani era dependentă de substanțe interzise, motiv care a început să o îngrijoreze pe femeia care i-a dat viață.

Femeia lucra în Germania pentru a oferi familiei sale o viață mai bună, însă a ei a fost luată de către persoana pentru care făcea toate aceste sacrificii.

Cele două au avut o ceartă monstru, după ce mama tinerei i-a propus că vrea să o interneze la un Dispensar Narcologic. Aflată în stare de ebrietate și sub influența substanțelor interzise, tânăra în vârstă de 21 de ani a luat un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori. Primarului municipiului Comrat, Serghei Anastasov, a mărturisit că o asemenea crimă nu a mai avut loc în oraș. „I-a scos şi inima. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată în Comrat”, a declarat edilul.( Citeste si: O tânără și-a înjunghiat mama până la moarte! Care a fost motivul principal pentru care are fata a recurs la acest gest: "Nu mă puteam opri")

"Se discuta prin oraş că fata nu ştiu pe unde umbla. Mama ei a venit acasă, pentru că a vrut să o aducă pe calea cea bună. De asta a şi început gălăgia", a mai adăugat primarul din Comrat.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

crima
Femeia în vârstă de 40 de ani a fost înjunghiată de propria fiică cu un cuțit de bucătărie [Sursa foto: PixaBay]

Tânăra din Comrat care și-a ucis mama cu sânge rece era studentă la Medicină

Tânăra de 21 de ani era o studentă model, fiind absolventă a Colegiului de Medicină din Cahul. Directorul instituţiei avea numai cuvinte de laudă la adresa fetei, care nu avea probleme de comportament și învăța foarte bine. 

„Eu am învăţat-o pe această elevă şi ţin minte că nu era aşa.

Da, era câteodată mai iute la caracter, să spunem aşa, dar nu era agresivă, nu se comporta urât”, a declarat Sergiu Bădănău, directorul Colegiului de Medicină Cahul.

Tânăra care și-a ucis mama  ar fi fiica unui fost candidat la funcția de bașcan al Gagauziei în cadrul stutinului din 2019. În urma crimei, fata a fugit la un prieten, însă ulterior a fost prinsă de către polițiști și reținută pentru 72 de ore.

Sursă: Publika.md, Deschide.md

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies