O femeie însărcinată și-a înjunghiat mortal iubitul! S-au certat pentru că el voia să meargă la o petrecere

O femeie de 29 de ani și-a ucis iubitul. L-a înjunghiat mortal, chiar dacă era însărcinată cu el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

gravida


In articol:

O femeie de 29 de ani și-a ucis partenerul de viață în timpul unui scandal monstru. Femeia este însărcinată și a făcut o criză de nervi atunci când bărbatul i-a spus că vrea să meargă la o petrecere de Sfântul Ion, organizată de șeful lui. În urma replicilor acide, ea luat cuțitul de pe masă și l-a înjunghiat mortal, de două ori.

Femeia din Gropşani, comuna Vulpeni, județul Olt, și-a recunoscut crima. Ea a fost reținută pentru 24 de ore, iar miercuri dimineață a fost prezentată în fața magistraților, cu propunerea arestării preventive.

Citeste si: Alexandru Moroșanu a murit la doar 29 de ani. A depășit cu 210 km/h mașina în care se aflau prietenii lui

Citeste si: România, ținta unui atac terorist? Ce a făcut un simpatizant ISIS

O femeie însărcinată și-a înjunghiat mortal iubitul

„În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 7 ianuarie 2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat. Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie 2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, se arată într-un comunicat de la Parchetul Olt.

Deși a fost preluat de o ambulanță, bărbatul a murit din cauza rănilor extrem de grave. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a declarat că în acest caz se va dispune și o expertiză psihiatrică. Fiica ei de patru ani dintr-o căsnicie anterioară se află, în prezent, în grija unui asistent maternal din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Olt.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate