O femeie şi-a alăptat fiica pâna la vârsta de nouă ani. Oamenii spun că este dezgustător, dar ea însistă că a fost decizia micuţei

O mamă a patru copii este aspru criticată după ce a povestit că şi-a alăptat fiica până la vârsta de două ani.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Sharon are 50 de ani şi a apărut în cadrul unei emisiuni televizate, unde a făcut scandaloasa dezvăluire că şi-a alăptat fiica până când aceasta a împlinit vârsta de două ani. Femeia spune că laptele matern pe care a continuat să i-l dea micuţei a ajutat-o foarte mult din punct de vedere nutriţional. Mai mult decât atât, ea a săpus că fiica ei era cea care cerea să fie în continuare hrănit în acest mod. 
 
fara descriere
 
Sharon are patru copii, dar singura pe care a alăptat-o pentru un timp atât de îndelungat a fost mezina familiei. Ea spune că a citit unele studii despre beneficiile laptelui matern care au făcut-o să continue pentru atât de mult timp. 
 
„Doar pentru că un copil creşte, nu înseamnă că se schimbă ceva în laptele matern şi că nu mai are nevoie de el”, spune mămica. În acelaţi timp, ea susţine că această experienţă a ajutat-o să fie mult mai apropiată de Charlotte decât de ceilalţi copii şi că fata se simte protejată şi iubită. 
 
fara descriere
 
Oamenii care au văzut-o pe femeie la televizor au fost revoltaţi şi dezgustaţi şi şi-au făcut griji pentru cea mică. 
 
„Este scârbos şi săraca fată va fi batjocorită de ceilalţi dacă nu se întâmplă asta deja”, a fost unui internaut. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate