O femeie și-a incendiat iubitul, după ce a adormit! Motivul este șocant

O femeie și-a incendiat iubitul dintr-un motiv șocant.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Caz halucinant la Chișinău unde o tânără angajată a Ministerului Finanțelor l-a ucis pe tatăl copilului său dintr-un motiv îngrozitor.

Femeia riscă între 15 și 20 de ani de închisoare, după ce l-a incendiat pe concubinul său, pentru a-i lua averea.

Întâmplarea a avut loc în luna octombrie a anului 2018, însă abia acum au ieșit la iveală detaliile șocante.

Potrivit anchetei, femeia care are un copil cu victima a plănuit din timp fapta odioasă, în încercarea de a intra în poseria mai multor imobile și a conturilor bancaree pe care bărbatul le deținea.

Citeste si: Nou proiect de lege! Se va introduce vinieta pentru București. Cât costă pentru o zi

Citeste si: Ignoranța ucide! Ce au putut să facă un tată și fiica lui la mare, la Eforie! Salvamarul i-a salvat în ultimul moment din ghearele morții

Citeste si: Ingineră la multinațională, acuzată că și-a ucis trei copii! Unde a fost găsit unul dintre ei

Pe 31 octombrie 2018, cei doi au consumat alcool în casa în care locuiau, până când bărbatul a adormit. Mai apoi, aceasta a incendiat mai multe obiecte din casă, precum și camera în care dormea bărbatul, apoi a închis toate geamurile și a încuiat și ușa de la casă, părăsind imediat locuința.

fara descriere

Bărbatul s-a trezit, însă nu a reușit să se salveze, fiind încuiat pe dinafară. Bărbatul a murit intoxicat cu monoxid de carbon.

Femeia a sunat și la 112 pentru a anunța incendiul

Ca să aibă un alibi, femeia a sunat la 112, însă iubitul său era deja mort. Abia după patru ore de la apel s-au deplasat pompierii la fața locului și au găsit corpul fără viață al bărbatului.

Învinuita, în vârstă de 26 de ani, are interdicția să părăsească Republica Moldova, după ce a încercat să fugă din țară cu copilul său minor. Ea a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău.

De asemenea, procurorii au iniţiat urmărirea penală şi în privinţa angajaţilor serviciului 112, sub acuzaţia de neglijenţă în serviciu, soldată cu decesul unei persoane, informează publika.md.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate