O fetiță de 9 ani, din Argeș, a murit după ce a căzut cu rolele! Tragedia s-a produs pe lângă casă

Durere fără margini într-o familie din Ștefănești, județul Argeș, după moartea unei fetițe de numai 9 anișori. Tragedia s-a produs după ce micuța a căzut cu rolele, în apropierea casei.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

O fetiță de 9 ani, din Argeș, a murit după ce a căzut cu rolele! Tragedia s-a produs pe lângă casă


In articol:

Accidentul în care a murit Iustina a avut loc duminică, după ce eleva din clasa a III-a la Școala Gimnaziala Constantin Brâncoveanu din Ştefăneşti a ieșit la plimbare cu rolele.

Într-un moment de neatenție, Iustina a căzut cu rolele și s-a lovit puternic la cap.

Copila a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Piteşti, acolo unde a fost operată de urgență, însă Iustina nu a mai putut fi salvată.

O fetiță de 9 ani, din Argeș, a murit după ce a căzut cu rolele! Tragedia s-a produs pe lângă casă

Micuța Iustina a murit la câteva ore de la teribilul accident

Anunțul morții a fost făcut, luni dimineață, de directoarea școlii unde învăța Iustina. Directoarea a publicat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a unității de învățământ. Așa au aflat și colegii de clasă de moartea copilei.

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete e împotriva folosirii măștilor de protecție: „Afectează cu adevărat plămânii, inima și creierul”

Citeste si: Imagini fabuloase cu Dani Mocanu! S-a apucat de grătar și s-a ”torpilat” monumental

Citeste si: Nuntă uriașă la ”Puterea Dragostei”! ”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”

"Școala Gimnaziala Constantin Brâncoveanu anunță cu regret trecerea în neființă a elevei Vulpe Iustina. Sincere condoleanțe familiei!", este anunțul făcut de reprezentanții școlii la care învăța.

Autoritățile au declanşat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc cumplitul accident. Cercetările sunt în curs de desfăşurare, potrivit curierul.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate