O fi Tuncay? Ce a pățit o tânără care a mers să se angajeze la clinica unui personaj ”celebru ca extensie a unei vedete feminine”! Povestea a devenit virală

Povestea unei tinere care a fost să se angajeze la clinica unui personaj ”destul de celebru ca extensie a unei vedete feminine” a apărut recent în mediul online.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Povestea unei tinere care a fost să se angajeze la clinica unui personaj ”destul de celebru ca extensie a unei vedete feminine” a apărut recent în mediul online.


In articol:

Mare dezbatere pe blogul lui Cetin legată de ”cel mai penibil moment la un interviu de angajare”. La un moment dat, povestea unei tinere pe nume Laura iese în evidență prin contextul extrem de cunoscut pentru multă lume.

Ghicitoare: cine este personajul care apare în poveste? Mai jos, aveți întreaga poveste a Laurei:

”Patronul c-a contactat pe Facebook”

”Am fost acu ceva ani la un interviu la o clinică a unuia destul de celebru ca extensie a unei vedete feminine destul de apreciate pe la noi. :)) Nu am știut cui aparține clinica la momentul aplicării. S-a întâmplat contactarea la telefon, stabilit dată și oră, după care, până la data respectivă, m-a contactat tocmai patronul pe… Facebook. Cu friend request, cu toate alea, inițial nu am știut cine e, după care m-a lămurit Google. Bună, bună, rămâne stabilit pe mâine? da.

M-am dus a doua zi totuși, eram curioasă și totuși anunțul suna foarte bine. Nu știam cu cine va avea loc interviul, dacă există un HR, dacă există un manager al departamentului în care trebuia să lucrez eu… Sun la ușă, deschide nenea în persoană, cu o gagică atârnată de brațu lui pe la spate: -Bunăăăăăăă, amândoi în cor, mega entuziaști de parcă eram o rudă îndepărtată pe care n-au văzut-o de mult. Bună și eu, aproape îmi venea să mă descalț, simțeam că-s într-o vizită silită la bunici deja, nu la un interviu. Până să mă așez la masă deja primisem cinșpe întrebări despre sortimente de ceai disponibile și ce vreau să beau, ceva dulcel, cafeluță, etc, etc, la toate răspundeam „apă, mersi”, dar mai venea cu câte-o idee.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Am reușit să obțin paharul cu apă cu greu, de care nici nu m-am atins, de obicei îl cer ca să nu refuz și ca să nu pară că-s sclifosită sau că mi-e rușine să zic „da, vreau”. :)) E un pitic de-al meu. Ne-am pus la masă, ea în dreapta lui. Când s-a așezat și s-a ridicat puțin fustița, văd că gagica avea ciorăpeii cu bandă. Mhm. El, direct, ce bani vrei și când poți începe. Păi stați, ce ar fi de făcut, care-i structura, unde mă poziționez eu în ea, ce-am citit în anunț erau orientative și vagi, vreau mai concret, blablabla… mi-a închis gura: ai trecut testul de ieri, ne-am uitat pe Facebook să vedem dacă ești prezentabilă. Al doilea test a fost să intri pe ușă, ești ce trebuie, noi vrem oameni frumoși că suntem open-space aici și ne văd pacienții, totul e deschis, totul e sticlă, tre’ să arătăm bine și să fim prietenoși.

Citeste si: Tuncay a mărturisit! Cu ce femei a ieşit, după relaţia cu Andreea Marin! ”Vreau să-mi întemeiez o familie”

Citeste si: Tuncay rupe tăcerea! Ce spune despre datoriile uriaşe la Fisc

Citeste si: Tuncay Ozturk este somat de Fisc să îşi plătească datoriile uriaşe! Clinica fostului soţ al Andreei Marin a intrat în atenţia Serviciului Colectare şi Executare Silită! | EXCLUSIV

Am rămas proastă. Aia zâmbea și aproba din dreapta lui. Trebuia să mă ridic să plec, dar cred că ori voiam mult un job pe-atunci, ori eram curioasă. Cred că ambele totuși. Continui cu întrebările, să văd ce mai scot. Cum e programul, care-s atribuțiile în mare? Aaaa nu, stai liniștită, îți zic eu în fiecare zi ce avem de făcut, te organizezi cum vrei. Ce apare eu îți transmit și faci singură, facem împreună, ne descurcăm noi.

”Zâna de nevastă-sa” și secretara blonduță cu ciorăpei cu bandă

Ce-am reținut: totul se face lowcost. De exemplu, uite, noi nu am plătit să descărcăm CV-ul tău complet de pe ejobs, am văzut doar numele, te-am căutat pe Google și am dat de Facebook-ul și LinkedIn-ul tău și bam, am obținut informația gratuit. Ai înțeles? Asta trebuie să înveți de la noi în orice situație și ești angajatul lunii în fiecare lună! și trântește un zâmbet din ăla mare și mândru de parcă descoperise America omul. Am zis mulțumesc, am plecat, mă mai gândesc. A fost un refuz politicos, nu știu de ce. Eram încă sub efectul stupefacției. M-a tot sunat (ghici unde, pe Facebook, da, că e gratis) vreo săptămână după. Nu răspuneam, îmi scria: „hey mai ești interesată?”

Într-un final… i-am dat unfriend și s-a terminat relația noastră. Între timp, la 2 săptămâni, au apărut prin ziare scandalurile cu el și zâna de nevastă-sa pe care o înșelase cu secretara blonduță cu ciorăpei cu bandă de mă tot îndopa cu ceai.

O lume nebună. Ăla fu cel mai ciudat interviu la care-am fost vreodată. Și-am fost la multe”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Horoscop 4 decembrie. Ce-și dorește fiecare zodie de Moș Nicolae? Iată ce trebuie să-i cumperi unui leu sau unui berbec

Doliu într-o familie de vedete. Și-au pierdut copilul într-un mod tragic. ”Venise timpul să ne luăm la revedere„

Tuncay Ozturk s-a mutat cu Sandra? Gestul care ii da de gol

Imagini incendiare in costum de baie cu una dintre cele mai sexy cantarete! Ianna Novac a dat iama in inimile grecilor din Thassos

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies