O gravidă a pierdut copilul din cauza anestezistului beat și a medicului care a abandonat-o pe patul de spital

O femeie gravidă și-a pierdut copilul din cauza unui anestezist și a medicului șef.

O gravidă a pierdut copilul din cauza anestezistului beat și a medicului care a abandat-o pe patul de spital
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

O femeie gravidă și-a pierdut copilul din cauza unui anestezist beat și a medicului șef care a ieșit din tură, fără îl intereseze că aceasta trebuia să nască. Tânara este hotărâtă să îi dea în judecată.

A pierdut copilul din cauza anestezistului și a medicului

Alena Lavrikovan și soțul ei au mers de urgență la spitalul din Rusia, pentru că acesteia i s-a rupt apa și urma să nască. Se pare că totul decurgea normal, dar femeia prezenta o sângerare. Medicul de gardă a decis să o așeze pe aceasta pe un scaun pentru consultație, ci nu a mers cu ea în sala de operație. 

Citeste si: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu în timpul sarcinii?! Prezentatoarea TV a șocat pe toată lumea: "Respir greu..."

"M-am întins pe un scaun, iar medicul a început să mă examineze cu o pensă. Am simţit o durere cumplită, apoi o sângerare foarte puternică. Medicul a început să se panicheze foarte mult, a cerut o targă şi m-a dus în sala de operație", povesteşte Alena.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

O gravidă a pierdut copilul din cauza anestezistului beat și a medicului care a abandat-o pe patul de spital

Însă, coșmarul abia atunci a început, pentru că ușa de la sala de operație era încuiată, iar cheia a fost găsită după ceva timp. De asemenea, anestezistul era beat, iar medicul de gardă a plecat și a lăsat-o pe Alena singură. Asistentele au început să caute imediat un alt medic chirurg, însă a durat extrem de mult timp.

"În tot acest timp, am stat întinsă pe masă și sângeram, copilul meu și cu mine muream", povesteşte Alena, într-un material video publicat pe Instagram.

O gravidă a pierdut copilul din cauza anestezistului beat și a medicului care a abandat-o pe patul de spital

Citeste si: Tragedie în Iași! O tânără mamă a născut prematur ca să-și salveze copilul, dar a murit din cauza complicațiilor după COVID

După lungi așteptări, un medic, dar și un anestezist venit de acasă din ziua sa liberă, au reușit să îi facă o injecție femeii. Însă, din păcate, bebelușul nu a mai putut fi salvat.

Ba chiar mai mult, medicii i-ar fi spus că "se mai întâmplă". 

Alena a depus plângere și vrea să se facă dreptate, ținând cont de faptul că în dosarul medical existau informații false. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

A încercat să își ia viața din dragoste! O femeie s-a aruncat în gol de la etajul blocului, după ce a aflat că iubita ei o înșală cu un bărbat!

Piticu` de la Simplu, în culmea fericirii! El și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară: „Noi ne-am dorit foarte mult”

Flavia Mihășan va deveni în curând mămică a doua oară! Fotografie emoționantă cu burtica de gravidă: „Ne vedem in curând”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies