O ingrijitoare romanca, molestata de un infirmier din Italia: "M-a intrebat daca fac "69" si m-a fortat sa..."

Autor: A.M.

O femeie de 47 de ani din Romania si care plecase in Italia, in cautarea unui loc de munca mai bun, a trecut printr-un episod traumatizant. Georgeta Plesa a spus ca a fost molestata de catre un infirmier italian, chiar in casa in care avea grija de o batrana.

Georgeta este din judetul Cluj si de 12 ani lucreaza in Italia. De curand, ea a povestit pentru o publicatie romaneasca din "Cizma", tratamentul la care a fost supusa in timp ce se afla la munca.

"La data de 25 mai, anul acesta, s-a intamplat... Eu lucram la o familie in Cosenza, ingrijeam o batrina. In casa m-a dus la lucru un infirmier, care chiar de la inceput, la telefon, mi-a cerut datele mele personale si auzind ca sunt nascuta in anul 1969, mi-a raspuns 'faci dragoste 69'.

M-am documentat ce inseamna, pentru ca nu eram la curent cu termenii.

El venea sa ia sange batranei, pentru analize. Cand ne-am intalnit, sincer, i-am pus intrebarea ce vroia sa zica 'dragoste 69', iar infirmierul, fara sa raspunda, a reactionat in mod foarte urat, stragandu-ma in bratele lui fortat. Mi-a luat mana si-a dus-o sa-i prind p… in mana. Am reusit sa ma eliberez de el, fugind in veranda, zicand ca data viitoare nu-l mai las sa intre in casa, daca sunt singura cu doamna bolnava.

El a plecat, eu am pregatit pranzul pentru doamna, si i-am zis ceea ce s-a intamplat. Nu-i venea sa creada. Terminand curatenia in bucatarie, am sunat la 112, la Carabinieri si mi-au spus ca trebuie sa merg in Cazarma sa fac 'denuncia'. Vazand ca nu vin ei, am sunat la 113, la Polizia di Stato, care a trimis o patrula. Au intrat in casa si le-am povestit ce se intamplase, rugandu-i sa investigheze la ASL (Dispensarul local – n.r.),

pentru ca sa trimita personal sa faca tratamente la bolnavi, nu sa violeze 'badantele'.

M-au invitat sa merg la Questura sa fac denunt, ceea ce am si facut. intre timp, am fost data afara de la acel loc de munca. Cred ca Politia continua ancheta, dar nu am detalii.

As vrea sa trag un semnal de alarma, pentru ca persoanele care lucreaza in casele italienilor sa fie respectate pentru ceea ce fac."

, a povestit Georgeta pentru cei de la gazetaromaneasca.com

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies