O mamă eroină care a reușit să își crească fiul timp de 19 ani, neavând mâini și picioare, se pregătește de înmormântare: ”S-a dus să se joace cu îngerii care l-au vegheat până acum”

O mamă eroină trece prin cel mai mare coșmar al ei. Fiul ei a murit, iar acum se pregătește de înmormântare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre Alison Lapper, o mamă eroină fără mâini și picioare care a reușit să își crească fiul timp de 19 ani. Mai mult decât atât, chiar dacă s-a chinuit, Alison Lapper a reușit să îi ofere unicului său copil o viață frumoasă, cu multă dragoste și ajutor.

Chiar dacă pare imposibil, având un anumit handicap, mama lui Parys l-a crescut singură. În vârstă de 54 de ani, ea s-a născut o afecţiune congenitală care a făcut ca braţele şi picioarele să nu i se dezvolte. În anul 2000, Parys, fiul ei, s-a născut. Cât timp a fost gravidă, femeia a pozat nud pentru un artist celebru, iar sculptura din marmură care o reprezintă este instalată între 2005 şi 2007 în piaţa Trafalgar, din Londra, iar la Paralimpiada din 2012 statuia devine emblematică pe plan mondial.

Citeste si: Halucinant! Fetiță de numai 6 ani, violată și ucisă de doi frați! Mama lor a ascuns cadavrul

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Tânără moartă și sfâșiată de câini, descoperită într-o vie! Cine este victima

Citeste si: Incredibil! Soția lui Gheorghe Dincă, tărăboi la interogatoriu? ”A început scandalul, a început să apostrofeze polițiștii”

Cu durere în suflet, femeia a avut grijă până în ultima clipă de fiul ei, chiar dacă i-a fost foarte greu, neputând să se ajute de membrele sale.

În urmă cu o zi, trupul băiatului a fost dus la crematoriu pentru a fi incinerat, iar la funeralii vor participa zeci de tineri însoţiţi de mamele lor.

”Nu există durere mai mare pentru un părinte decât aceea de a-şi îngropa propriul copil. De când doctorii mi l-au pus la sân în maternitate şi până când s-a ridicat la ceruri am fost nedespărţiţi. Acum Parys al meu s-a dus să se joace cu îngerii care l-au vegheat până acum”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău! Tatăl lui Bogdan Vlădan e condamnat pe viaţă după ce şi-a împuşcat soţia în coafor, dar şi pe o colegă a femeii!

Povestea vloggerului tractorist care se filmează pe câmp! „Micul fermier” arată pe youtube cum îşi ară terenul ! VIDEO

Cum îți dai seama dacă bei un vin bun sau TOXIC! Testul pe care îl poți face singur, acasă

What’s Up, declarație de dragoste pentru Simina! Cum a apărut la ușa ei

Incredibil! Soția lui Gheorghe Dincă, tărăboi la interogatoriu? ”A început scandalul, a început să apostrofeze polițiștii”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies