O mamă și-a dus fiica de urgență la medic, după ce a văzut că-i apăruse o pată neagră în cerul gurii! Ce au descoperit aceștia!

După ce a văzut că fiica ei, Bella, avea o pată neagră în cerul gurii, Darian a mers imediat la medic. Ce au descoperit specialiștii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Darian Depreta, o tânără mămică, a crezut că nu vede bine când a văzut că fetița ei avea o pată neagră în cerul gurii. S-a speriat îngrozitor, crezând că micuța are o afecțiune, așa că a mers direct la pediatru. Medicii i-au spus, inițial, că Bella avea un semn din naștere, dar mămica era sigură că nu acesta era răspunsul și că l-ar i observat până atunci.

Citeste si: Ricardo de la Puterea dragostei, atac la Raluca! "Nu poți cere să fii respectată dacă tu apari pe site-uri porno"

Citeste si: Sorina, fetița adoptată de familia din America: „Mami mi-a zis să nu vorbesc cu voi niciodată pentru că altfel...”

fara descriere

Ce era pata neagră din cerul gurii fetiței

Când s-a uitat mai cu atenție, o asistentă și-a dat seama că pata neagră pe care Bella o avea în cerul gurii nu era decât o bucată de carton.

„Am jucam cu Bella azi, când am observat că cerul gurii îi era întunecat. Am încercat să-l șterg, dar nu am reușit.

Am facut programare la medicul care era la 30 de minute de mine. Am ajuns la acolo, iar o asistentă a încercat să șteargă pata și a spus că nu a mai vazut niciodată nimic de genul.

S-a decis sa se consulte cu doctorii, iar aceștia au sugerat că poate fi un semn din naștere. Am insistat că nu este pentru că mereu îi verific gura și o curăț bine. Mi s-a spus că doi specialiști vor veni să o vadă pe fiica mea, iar aceștia s-au uitat cu atenție pentru a rezolva misterul. Au vazut că avea o mică parte alba într-o parte, ca să descopere că era o bucată de carton de la o cutie pe care Bella a bagat-o în gură”, a scris Darian Depreta pe pagina ei de Facebook.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate