O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei

O mireasa a aflat că era înțelată de logodnic, cu o zi înainte de nuntă. A făcut un pan perfect pentru a se răzbuna pe bărbatul infidel.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Casey abia așatepta să îmbrace rochia de mireasă și să devină soția lui Alex, logodnicul ei. În seara dinaintea grandisoului eveniment pe care îl pregătise, tânăra a aflat că viitorul ei soț o înșela. A primit de la un număr necunoscut, pe telefonul ei, capturi cu mesajele pe care partenerul ei de viață și le dădea cu cealaltă femeie din viața lui. Imaginile au fost trimise chiar de amanta bărbatului, cu mesajul: „Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”.

Mireasa nu a anulat nunta și nici nu i-a spus lui Alex că a aflat că se iubește cu o altă femeie. În schimb, a așteptat până a doua zi și l-a demascat în fața tuturor invitaților la nuntă.

Citeste si: AMNA lanseaza „Cumpar timp”

Ce a făcut mireasa a doua zi, la nuntă

În ziua nunții mireasa s-a purtat normal, fără să dea de bănuit că știe ceva despre aventura logodnicului ei. Atunci când au ajuns la partea în care trebuia să-i jure iubire veșnică viitorului ei soț, Casey a dat cărțile pe față. A scos telefonul și, în fațșa prietenilor, rudelor, cunoscuților a citit mesajele pe care mirele i le trimitea amantei lui.

„Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”, sunt câteva dintre mesajele pe care Casey le-a citit în fața tuturor.

„Nu o să fie nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este. Vom avea în schimb o celebrare a onestității: găsirea iubirii adevărate și acceptarea sfârșitului, chiar dacă este dureros”, le-a mai spus mireasa invitaților.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate