O mireasă a plecat plângând de la propria nuntă, după ce surpriza pentru care a plătit o mică avere s-a transformat în rușinea serii: „Am fost umilită...”

O mireasă a trăit un adevărat șoc după ce tortul pentru care a plătit o mică avere nu semăna nici pe departe cu ceea ce ar fi trebuit să fie surpriza uimitoare a serii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Rena Davies a izbucnit în plâns la finalul nunții sale după ce în sală a fost adus un tort care nu semăna de nici o culoare cu ceea ce îi ceruse ea cofetarului.

Citeste si: Diana Simion iubește din nou, după divorțul de Răzvan Simion! Primele declarații ale iubitului: „Ne cunoaștem de vreo 20 de ani”

Citeste si: Motivul halucinant pentru care un paznic de la spitalul din Deva vrea să demisioneze: „Văd zilnic bătaia de joc față de bolnavi”

Citeste si: Atac sângeros într-un mall din Manchester. Cel puțin cinci persoane au fost înjunghiate

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

O mireasă a plecat plângând de la propria nuntă, după ce surpriza pentru care a plătit o mică avere s-a transformat în rușinea serii: „Am fost umilită în fața tuturor invitaților mei.”

Femeia a platit o mică avere pentru a-și impresiona invitații cu un tort nemaipomenit, însă cofetarul nu a reușit să reproducă tortul din imagine.

„Și-au bătut joc de mine! Mi-au luat banii și mi-au adus o mizerie. Am fost umilită în fața tuturor invitaților mei”.

În momentul în care a fost adus tortul, toți invitații cu început să râdă de „curcanul lepros”. 

Mireasa a reacționat imediat și i-a cerut socoteală cofetarului care a asigurat-o că va putea face tortul fix cum își dorea ea. 

„Am început să țip. L-am întrebat ce s-a întâmplat cu tortul meu? Știa ce îmi doream cu trei luni înainte de nuntă, am fost la el cu o fotografie și mi-a spus că îl poate recrea fără probleme. Cu o zi înainte de eveniment, l-am sunat din nou și m-a asigurat că totul era bine. Bine? Asta numea el bine? Am fost umilită în fața tuturor invitaților mei”, a povestit femeia.

Nimeni nu a îndrăznit să se atingă de tort. Rena l-a păstrat, intact, în frigider, timp de două săptămâni, până când s-a hotărât să îl arunce. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate