Motivul halucinant pentru care un paznic de la spitalul din Deva vrea să demisioneze: „Văd zilnic bătaia de joc față de bolnavi”

Un paznic de la Spitalul Județean Deva anunță că demisionează pentru un motiv cu totul halucinant. El spune că s-a săturat de indiferența cu care sunt tratați pacienții care trec pragul spitalului.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Paznicul a făcut dezvăluiri uluitoare din cadrul spitalului și spune că unii medici se enervează dacă sunt treziți în timpul nopții de bolnavi și jignesc angajații, informează Mediafax.

Citeste si: Atac sângeros într-un mall din Manchester. Cel puțin cinci persoane au fost înjunghiate

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, afectat de situația în care se află Mariana! „Au alungat-o de la masă pentru că vorbea”

Citeste si: Șocul zilei în România! Alexandru Cumpanașu, luat în vizor de DNA!

Motivul halucinant pentru care un paznic de la spitalul din Deva vrea să demisioneze: „Văd zilnic bătaia de joc față de bolnavi”

Paznicul a scris un anunț pe Facebook și atrage atenția Ministerului Sănătății și a locuitorilor din Deva. El a menționat numele unui medic care nu își face meseria așa cum ar trebui. Bărbatul povestește că doctorii dorm și nu vor să fie deranjați când vin bolnavii la urgențe, jignind paznicii pentru că bolnavii fac gălăgie pe holul spitalului în timp ce ei dorm.

Paznicul cere conducerii spitalului să ia măsuri, susținând că bolnavii suferă din cauza „unor nesimțiți”. 

„Pentru Ministerul Sănătații și pentru toți locuitorii orașului Deva refuz să mai lucrez în acest Spital secția Urgență deoarece văd zilnic bătaia de joc. Cum tratează cu indiferență bolnavii medici precum Popa Tănase care dorm și nu vor să fie deranjați când vin bolnavii la urgență. Ne jignesc pe noi paznicIi că-i deranjează bolnavii și că fac galagie pe holul spitalului în timp ce ei dorm în timpul garzii de noapte. Rog conducerea să ia măsuri deorece bolnavii sufera din cauza unor nesimțiți.”, este anunțul postat de paznic pe Facebook. 

fara descriere

Postarea a devenit virală în scurt timp și mulți dintre cei care au văzut mesajul paznicului, l-au felicitat.

„Dacă ar fi toată lumea ca dumneavoastră, s-ar schimba ceva...păcat că restul tac și acoperă, de teamă să nu își piardă locul de muncă”, „Bravo, felicitări toată stima pt.dumneavoastră, bine că s-a găsit cineva să vorbească, aveți tot respectul meu”, „Felicitări pentru că ai postat, să vadă toată lumea, oricum se știa dar nu recunoștea nimeni”, au fost comentariile scrise de internauți. 

O altă persoană a venit cu o completare la postarea paznicului și spune că mama ei a murit din cauza nepăsării cadrelor medicale.

Managerul a reacționat și a spus că va face o anchetă pentru a afla dacă afirmațiile paznicului sunt adevărate.

„Noi vom face investigații, că deocamdată nu am date exacte nici de la domnul doctor, o să-i cerem o notă explicativă să vedem ce s-a întâmplat și o să vedem și de la firma de pază ce s-a întâmplat cu angajatul respectiv. Nu este angajatul nostru, e al firmei de pază. Nu știu exact ce s-a întâmplat acolo și ce a fost. O să verific dacă este într-adevăr așa, pentru că, din câte am discutat cu doamna director medical, urgența la noi este suprasolicitată, adică vin foarte mulți pacienți, pentru că nu sunt centre de permanență cum sunt în alte orașe mai mari”, a spus managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, Lidia Roșca.

Mai mult, Lidia Roșca a spus că va lua legătura cu medicul menționat în postarea paznicului și îi va cere explicații.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate