O nouă informație despre tânăra mămică, găsită moartă în baie, pune sub semnul întrebării cazul decesului: ”Nu a făcut infarct...”

Tragedia tinerei mămici de numai 19 ani, care a fost găsită moartă în baie, ridică multe semne de întrebare.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Nu se știe de ce a murit Ana Maria, tânăra mămică din Constanța


In articol:

Ana Maria a fost găsită moartă în baie, în propria locuință din Nazarcea, județul Constanța. Inițial, în urma necropsiei, s-a ajuns la concluzia că tânăra mămică a murit din cauza unui infarct.

Însă, o informație apărută în mediul online ridică tot mai multe semne de întrebare cu privire la modul cum Ana Maria a murit.

Moartea Anei Maria i-a șocat pe cei dragi

Pentru apropiați, vestea a picat ca un trăsnet, întrucât nu se știa ca fata să fi avut probleme medicale. În urma ei, o fetiță de numai cinci luni va crește fără mamă.

Citeste si: Video! O tânără din Craiova care încerca să se sinucidă, salvată de vecini cu un cearșaf

Citeste si: Mirela Vaida este demolată din cauza Vulpiţei: „Te credeam o doamnă! Te mândrești pe seama proștilor! Eşti ridicolă!”

Citeste si: Armin Nicoară a făcut o aroganţă ce poate scandaliza Biserica Ortodoxă Română: “Să nu păcătuiești în sacoul ăsta!” FOTO

O rudă a făcut descoperirea șocantă și a sunat la 112. Trupul fără suflare a fost găsit în baia locuinței. Echipajul medical sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare. Din păcate însă, nu au mai putut face nimic pentru Ana Maria.

Nu se știe de ce a murit Ana Maria, tânăra mămică din Constanța

În urma necropsiei, medicii legiști au ajuns la concluzia că Ana Maria a suferit un infarct, dar o persoană apropiată fetei este de cu totul altă părere.

Nimeni nu știe de ce a murit Ana Maria

O persoană apropiată a Anei Maria, Andreea, a postat pe rețelele de socializare un mesaj care aduce și mai multă îngrijorare cu privire la cauza decesului. Ea susține că tânăra de 19 ani "nu a facut infarct” și ”nimeni nu știe de ce a murit". De altfel, pe certificatul de deces ar scrie că moartea Anei Maria a fost provocată de o "cauză neprecizată". (Citeste si: Constanța: o tânără mămică de numai 19 ani a fost găsită moartă în baie)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate