Vedete

O noua lovitura crunta pentru solistul Nelu Balasoiu. Primaria i-ar fi pus poprire pe contul cu donatii. Silvana Riciu spune ce voia sa faca artistul cu banii stransi | EXCLUSIV

Nelu Balasoiu a primit o lovitura crunta. Primaria i-ar fi pus poprire pe cont.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Povestea marelui artist Nelu Balasoiu este una cu adevarat dramatica. Cantaretul de muzica populara traia singur in casuta lui de langa Slobozia, iar cei care aveau grija de el erau cativa vecini. Acestia erau atenti sa-l hraneasca, sa-l spele, sa-l pazeasca sa nu inunde casa sau sa nu provoace un incendiu. Tot ei erau cei care ii dadeau medicamentele la timp, caci indragitul artist are mai multe probleme de sanatate.

El sufera de diabet, ciroza, i-a fost taiata o parte din laba piciorului, de aceea se deplaseaza greu si deseori cade, iar vecinii il gaseau frecvent prabusit. In plus, in urma cu cateva luni a mai primit un diagnostic dur din partea medicilor de la un spital din Capitala, dupa ce a fost internat aproape doua saptamani la sectia psihiatrie: dementa.

Dupa externarea de la psihiatrie s-a intors acasa, insa vecinilor le era frica sa mai intre la el pentru ca se “transformase”. Periodic il apucau crizele, tipa, sau arunca diverse obiecte. La un moment dat, acestia au chemat atat Salvarea, cat si politia ca sa-l linisteasca. Acum jumatate de an oamenii au scapat de acest chin.

Nelu Balasoiu a fost internat la un sanatoriu din judetul Calarasi, apoi a fost transferat la un azil din Suceava, din bunavointa doamnei Viorica Munteanu, dupa cum povesteste interpreta de muzica folclorica Silvana Riciu, una dintre persoanele publice care s-au implicat mult in campania de intrajutorare a barbatului in varsta de 70 de ani.

"Fac din nou apel la voi sa il ajutăm pe artistul Nelu Balasoiu. Acum este la azilul de la Ilisesti( Suceava), unde a ajuns din bunavointa unui om cu suflet mare, d-na director Viorica Munteanu. Fara ajutorul dumneaei ar fi fost mort demult".

Citeste declaratia cutremuratoare a Silvanei Riciu pe stirilekanald.ro

Galerie foto