O reuniune de familie le-a adus sfârșitul. O mamă și doi dintre copiii ei au murit de coronavirus

O întreagă familie din Statele Unite are de suferit de pe urma unei reunini de familie. 20 de oameni se află în carantină, iar trei în stare critică.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

O mamă și doi dintre copiii ei au murit de coronavirus
O mamă și doi dintre copiii ei au murit de coronavirus


In articol:

Grace Fusco, o femeie de 73 de ani din New Jersey, a participat acum o lună la o reuniune de familie. Deși nu știa, americanca avea coronavirus. Ea a murit miercuri seara, 18 martie, fără să știe că doi dintre copiii ei au murit înaintea ei, tot din cauza virusului, potrivit CNN.

Zeci de membri ai familiei au participat la o reuniune de familie organizată acasă la Grace Fusco, în New Jersey. Gazda era deja infectată cu virusul ucigaș și l-a răspândit și rudelor.

Grace Fusco a murit înaintea copiilor ei

Cea mai mare fiică a lui Grace Fusco, Rita Fusco-Jackson, 55 de ani, a murit vineri. La scurt timp, familia a aflat că are coronavirus. Fiul ei, Carmine Fusco, a murit chiar înaintea mamei sale, miercuri.

O mamă și doi dintre copiii ei au murit de coronavirus
O mamă și doi dintre copiii ei au murit de coronavirus

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Potrivit sursei citate, o rudă a declarat că alți patru copii au fost diagnosticați cu coronavirus și rămân spitalizați, trei dintre ei în stare critică. Aproximativ 20 de oameni se află în carantină și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Doi morți în Republica Dominicană de la COVID-19! Se închid granițele! Ce se întâmplă cu Survivor România?

Citeste si: O asistentă medicală din Italia care trata pacienții cu coronavirus s-a sinucis. Avea simptome specifice virusului

Citeste si: Viața cu COVID-19! Mărturiile dureroase ale pacientului numărul 2 cu coronavirus: "Coșmarul e psihic, să-i infectez pe cei dragi a fost ultimul lucru care mi-aș fi dorit să se întâmple”

O asistentă medicală din Italia care trata pacienții cu coronavirus s-a sinucis. Avea simptome specifice virusului

Un eveniment tragic a avut loc miercuri, 18 martie, în Jesolo, Veneția. O asistentă medicală în vârstă de 49 de ani, care trata pacienții cu coronavirus, a decis să-și pună capăt zilelor, potrivit cotidianului italian La Reppublica

Asistenta era suspectă de coronavirus

Femeia era acasă de două zile deoarece avea febră și nu se mai putea duce la spitalul la care lucra. I-au fost recoltate probe pentru a afla dacă avea coronavirus, dar nu a mai apucat să afle rezultatul.

Miercuri, asistenta medicală a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat în râul Piave. (Citeste si: Informații oficiale: Coronavirus în Franţa - 108 noi decese în 24 de ore)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Italia a ajuns țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19. În total, 3.405 oameni au murit

Aplauze în Turcia pentru cadrele medicale care se luptă în aceste zile cu noul coronavirus. Un exemplu de apreciere și solidaritate!

Un tânăr pilot și prietenul lui și-au pierdut viața în accidentul aviatic din Arad

Întâlnire între Adina Alberts și Nicoleta Goleac, prefectul Capitalei. Ce au decis medicul și oficialul bucureștean

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies