O româncă a născut în ambulanță, asistată de trei salvatori ISU. Dialogul savuros dintre dispecerat și echipajul SMURD: „Nu ați ajuns încă la gravidă? Grăbiți-vă!; Paramedic: Ba da! Dar nu mai e gravidă!”

O femeie gravidă din localitatea Șopteriu, județul Bistrița-Năsăud, a născut în ambulanță.

O femeie din Bistrița a născut în ambulanță
Autor: Loredana Dobre

In articol:

O femeie din Bistrița-Năsăud, care fusese preluată de SMURD, a născut în drum spre spital, asistată de trei paramedici din cadrul ISU. Bebelușul a sosit pe lume sănătos și va primi numele Andrei.

După doar 10 minute de la preluarea pacientei, echipa de la ISU Bistrița a fost nevoită să tragă pe dreapta și să-i acorde femeii primul ajutor. Aceasta l-a născut în ambulanţă pe fiul ei.

Paramedic: „A tremurat carnea pe mine de emoție”

Reprezentanții ISU Bistrița au povestit întâmplarea pe pagina oficială de Facebook a instituției. Sami, unul dintre paramedici a mărturisit că a fost copleșit de emoție și bucurie.

„Am văzut multe în cei unsprezece ani de când sunt paramedic, la cele patru resuscitări reușite a tremurat carnea pe mine de emoție și bucurie, dar nimic nu se compară cu misiunea de astăzi. Suntem în al nouălea cer că am reușit să îl ajutăm pe voinicul Andrei să vină sănătos pe lume!, ne-a spus Sami, decanul de vârstă al echipajului de paramedici de la Punctul de Lucru Lechința”, se arată în mesajul transmis public pe rețeaua socială. 

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, reacție după divorțul lui Pepe: ”Nu s-a vindecat la el după divorțul de Oana”! EXCLUSIV

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: O femeie a născut o fetiță, într-un lighean, după care a ucis-o și a aruncat-o la gunoi. Ce a declarat concubinul femeii

Salvatorii care au ajutat la venirea pe lume a lui Andrei au mărturisit că a fost o misiune pe care nu o vor putea uita niciodată.  „Alături de sergenții major Ionuț Emanuel Floroaie și Vasile Dănuț Damian, plutonier adjutant Karoly Samuel Baczonyi, cei trei salvatori au dus la bun sfârșit misiunea pe care nu o vor putea uita niciodată! Au preluat din localitatea Șopteriu, județul Bistrița- Năsăud o femeie gravidă,

cu iminență de naștere, iar după nici 10 minute au fost nevoiți să tragă pe dreapta și să facă ceea ce știau până atunci doar în teorie”, mai scrie în mesajul celor de la ISU. 

„Mămica era din ce in ce mai confuză, dar au reușit cumva să o liniștească și au reușit in totalitate in momentul în care i l-au pus în brațe pe voinicul familiei. Un copil minunat, foarte gălăgios și energic (semn de sănătate). Cei doi tineri salvatori, colegi de promoție în anul 2018 ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești, ne-au spus că este cea mai intensă misiune la care au participat și că își găsesc cu greu cuvintele să descrie ce simt. Împlinire și fericire, asta am reușit să scoatem la cald de la ei!  Sănătate micuțului Andrei, mamei curajoase și, bineînțeles, tatălui și celor doi frați mai mari, care îi așteaptă cât mai repede acasă”, au conchis reprezentanții ISU Bistrița. 

IGSU România a dezvăluit pe Facebook o parte din dialogul purtat între dispecerat și echipajul salvator:

Dispeceratul: Comunicați

Echipajul SMURD: Andrei e cu noi!

Dispeceratul: Cine e Andrei? Nu ați ajuns încă la gravidă? Grăbiți-vă!

Echipajul SMURD: Ba da! Dar nu mai e gravidă! Imediat după ce am preluat-o, Andrei s-a hotărât să vină și el pe lume! Suntem în al nouălea cer!

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat după scandalul dintre Jador și Florin Salam! Va fi o nebunie în lumea maneliștilor

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu și-a pierdut răbdarea și recurge la un gest disperat. Ce a făcut biata femeie pentru a pune presiune pe autorități

Cazul Dani Mocanu! Ce se întâmplă, de fapt, cu manelistul după ce și-a anunțat retragerea! Declarații EXCLUSIVE

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevăratul război dintre China și America! Care este, de fapt, arma secretă a Chinei

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Kremlinul face anunțul așteptat de toată lumea. E vorba de războiul din Ucraina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies