O româncă ar fi plătit doi asasini ca să-i omoare soțul italian

O femeie în vârstă de 31 de ani ar fi plătit doi bărbați, cu suma de 2.500 de lei, ca să-i omoare soțul, un cetățean itailan.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

O femeie în vârstă de 31 de ani ar fi plătit doi bărbați, cu suma de 2.500 de lei, ca să-i omoare soțul, un cetățean itailan.
Unul dintre agresori ar fi avut o relație cu femeia, în timp ce celălalt ar fi fost dispus să recurgă la un asemenea gest, din nevoia de bani.
Crima s-a petrecut în urmă cu două zile.

Citeste si: Crimă de Revelion! Doi tineri însurăței au fost uciși chiar de tatăl fetei, care a încercat apoi să se sinucidă

Citeste si: Accident grav de Anul Nou în Moldova. Un bărbat s-a izbit cu mașina de autoturismul în care erau fosta soție și copilul lor de trei ani

 

“I-au aplicat lovituri, provocându-i o leziune traumatică care practic i-a perforat craniul.”, a declarat Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

fara descriere

Bărbatul a murit în timp ce soția lui era plecată de acasă. Femeia a părăsit locuința conform unui plan bine pus la punct.
La întoarcere, când și-a găsit soțul fără suflare, a sunat la 112.
Potrivit procurorilor, la dosar ar exista probe care arată clar că femeia de 31 de ani căuta de mai multă vreme în sat pe cineva dispus să îi omoare soţul de cetăţenie italiană, contra unei sume de bani.

Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați: “Au recunoscut nuanţat. Inculpata a susținut că a dorit să îi ofere o corecție soțului, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpați susțin că au dorit același lucru, respectiv că l-au lovit pentru a-l intimida.”

Femeia care a comandat omorul l-a cunoscut pe soțul ei în perioada în care lucra în Italia. Cei doi erau căsătoriți din 2012 și se ocupau cu creșterea câinilor din rasa pitbull.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate