O româncă însărcinată, obligată să se prostitueze în Marea Britanie! A fost salvată de un taximetrist și totul a fost filmat VIDEO

O tânără româncă a fost salvată de un taximetrist din Marea Britanie, după ce a fost păcălită să meargă în străinătate la muncă. Acolo, ea credea că avea să fie angajată într-un salon de înfrumusețare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Tahir Mehmood, un taximetrist din Marea Britanie, a ajuns să fie considerat un adevărat erou. El a salvat o româncă, după ce fusese sechestrată de Robert Enescu. Bărbatul o ademenise în Marea Britanie promițându-i un loc de muncă la un salon de înfrumusețare.

Românca a dat peste un anunț pe internet conform căruia era căutată o fată pentru postul de maseuză. Ajunsă în străinătate, ea a fost sechestrată de Robert Enescu într-un bordel din Londra, apoi obligată să pozeze sexy, îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Din fericire, a dat peste taximetristul care a reușit să o scape din teroarea în care trăia. Robert Enescu chemase un taxi care să o ducă pe femeie la o întâlnire cu un bărbat cu care trebuia să întrețină relații sexuale. Șoferul a observat că românca plângea și a întrebat-o ce s-a întâmplat.

Citeste si: Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

fara descriere

Taximetristul a povestit cum a salvat-o pe româncă

„Femeia a urcat în mașină. Era forte supărată și plângea. Am întrebat-o ce s-a întâmplat, apoi am tras mașina pe dreapta și am insistat să-mi povestească de ce era atât de supărată.
Mi-a spus „Nu știu unde sunt, am ajuns în urmă cu doar patru zile aici pentru a mă angaja ca maseuză. Cei care m-au chemat vor să mă oblige să mă prostituez, dar eu nu vreau. Poți să mă ajuți să mă întorc în țară?” Am sunat la Poliție, agenții au vorbit cu ea și totul s-a rezolvat” , a povestit Tahir Mehmood.

Bărbatul a spus că, înainte de a se angaja ca taximetrist, a fost instruit să fie atent la comportamentul clienților, să-i ajute, să sune la Poliție dacă observă ceva suspicios.

Robert Enescu, bărbatul de 26 de ani care a sechestrat-o pe româncă, a fost arestat la scurt timp după ce femeia a povestit ce s-a întâmplat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate