”O să poți comunica cu el mereu” Mesajul care i-a dat speranțe Mădălinei Crețan. Ce spune un numerolog despre relația ei cu regretatul Nosfe

Mădălina Crețan se încrede în tainele numerologiei.

Autor: Alis Pop

In articol:

Mădălina Crețan a rămas o mamă singură după moartea fulgerătoare a lui Nosfe, dar și o soție a cărei inimă va fi veșnic frântă.

Dispariția artistului a făcut-o pe Mădălina Crețan să devină și mai puternică, dar și mult mai încrezătoare în iubirea ce a dus-o în brațele lui Nosfe.

Citește și: „Încă un mod prin care ne-am spus te iubesc” Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor după ultima apariție la televizor a lui Nosfe. Regretatul artist participase la un show culinar

Mădălina Crețan și Nosfe, legați chiar și după moartea artistului

Nouă ani, atât s-au iubit cei doi, timp în care au devenit părinții unei fetiței, însă fericirea le-a fost brusc curmată prin moartea rapper-ului.

Chiar și așa, fără a-l avea fizic aproape, Mădălina Crețan nu se poate dezice de soțul ei. Pe lângă faptul că, spune ea, nu ar da cei nouă ani petrecuți alături de el pe o viață liniștită cu un alt bărbat, acum, când e singură pe pământ, se ajută doar cu gândurile ce o duc către Nosfe.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

Crezând în iubirea lor infinită, Mădălina Crețan a primit acum un mesaj de la o susținătoare care i-a întărit ideea că ea și Nosfe se vor întâlni după moarte. Iar până la acel moment, cel care nu mai este printre noi îi va călăuzi pașii prin viață.

Și tot Nosfe o va ajuta pe Mădălina Crețan să lase ceva în urmă, să facă bine celor din jur, așa cum a făcut și el, și să bucure o lume întreagă.

Mai mult decât atât, legătura lor, spune admiratoarea, numerolog de meserie, este și cea care, deși moartea i-a despărțit, îi va ține uniți mereu. Mădălina și Nosfe, prin cifra destinului sub care și-au pus bazele relației au șansă să comunice la un alt nivel, cu inima, cu gândurile și cu trăirile.

”Evoluția relației se face prin… aș fi zis răbdare și diplomație în altă conjunctură, dar evoluția relației se face prin numărul 11 – număr mistic, maestro (2 tradus la nivel de relații parteneriale fizice), iar la voi 11 înseamnă deja conexiunea spirituală, comunicarea cu lumi diferite, ajutorul tău de sus. O să poți comunica cu el mereu, o să fie mesagerul tău și sprijinul tău în a-ți dezvolta abilitățile energetice manifestate într-un fel sau altul – artă, binefacere, spiritualitate, mentorat, împuternicire pentru alții”, este mesajul pe care l-a primit Mădălin Crețan în online.

Nosfe, soția sa

Mesajul care i-a dat speranțe Mădălinei Crețan

Citește și: ”Pură răutate” Reacția soției lui Nosfe după ce a rămas fără contul de Instagram. Cine și de ce i-a șters toate pozele cu regretatul artist: ”Nu am cum să înțeleg”

În replică, văzând că simțurile nu o înșală, conștientă fiind că dragostea dintre ea și Nosfe nu a pierit odată cu decesul acestuia, soția regretatului artist s-a arătat împlinită, fericită și încrezătoare că va veni momentul în care-l va întâlni iar pe cel care a făcut-o mamă de fată.

”Îți mulțumesc mult, mult pentru că mi-ai oferit niște răspunsuri și mi-ai oferit un pic de liniște în marea asta agitată”, a fost răspunsul venit din partea soției lui Nosfe.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Decizia luată de soția lui Nosfe, la scurt timp după ce contul ei de Instagram a fost șters! Mădălina i-a anunțat pe fani prima dată: „Din păcate nu știu dacă...”

Veșnic în inimile celor care l-au iubit! Gest impresionant în amintirea lui Nosfe, la o lună de la decesul artistului. Fanii și-au găsit cu greu cuvintele: „Îmi lipsești atât de...

Sișu, cuvinte dure la adresa lui Nosfe. Ce spune despre regretatul rapper: ”Să mă ierte Dumnezeu, dar…”

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

VESTE BUNĂ pentru toată România! NICOLAE Ciucă a făcut anunțul serii: Este pentru prima dată în 32 de ani

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Putin ar putea ATACA NATO. Avertismentul, de la cel mai înalt nivel

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies