O studentă de 26 de ani s-a sinucis din cauza colegilor de bani gata! Râdeau de ea pentru că nu fusese la școală privată

Jessica Small, o studentă de 26 de ani, s-a spânzurat. Colegii îți băteau joc de ea și a clacat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Jessica Small, o fată de doar 26 de ani, s-a sinucis în casa ei din Canterbury. Studenta de la Universitatea din Kent suferea de anxietate și depresie și a fost, într-un final, doborâtă de probleme.

Jessica Small și-a pus capăt zilelor din cauza colegilor care făceau mereu glume răutăcioase pe seama ei. Fusese la o școală de stat, iar restul studenților frecventaseră școli private. Au râs de accentul ei și de felul în car se îmbrăca până când au făcut-o să cedeze psihic.

„Avea stima de sine foarte scăzută. Se între mereu dacă merita să fie doctorandă. Suferea de palpitații și ajungea până în punctul în care făcea atacuri de panică. Mi-a povestit că studenții de la facultate îi fpceau viața un iar. (...) Era foarte multă presiune pe ea. Mi-a spus că își băteau joc de ea din cauza accentului”, a povestit Lesley, mama studentei, pentru DailyMail.

Citeste si: Jador o face praf pe Ella de la Puterea Dragostei! De la ea s-ar fi aflat că a plagiat melodia unui artist celebru din Turcia: „Nu trebuie să dăm în munca altora. Am copiat, recunosc, dar tu nu trebuia să-i zici”

Citeste si: Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță! După ce Clara s-a îmbolnăvit și a fost anesteziată complet, a făcut și Ella enterocolită

Citeste si: Emil Gabor, abandonat de Monica Gabor, fiica lui? Mărturisiri tulburătoare: „Am crescut trei copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur”

fara descriere

Poliția a deschis o investigație

Poliția a deschis o anchetă în cazul studentei Jessica Small. După ce au stat de vorbă cu colegii tinere de 26 de ani au aflat că, deși existaseră conflice în trecut, acestea fuseseră rezolvate înainte ca ea să comită gestul teribil.

Mama fetei a mai povestit că nu fiica ei nu îi spusese niciodată că avea gânduri negre și că abia aștepta ca ea și tatăl ei să vină în vizită la ea, de Crăciun.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate