Vedete

O studenta romanca a povestit tot ce s-a intamplat intre ea si Andrew Tate: "Ne-am sarutat si..."

O tanara romanca a ramas dezamagita dupa ce l-a cunoscut pe Andrew Tate, fratele lui Tristan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


O studenta romanca a povestit tot ce s-a intamplat intre ea si Andrew Tate: "Ne-am sarutat si..."icon photo
 
Toata  lumea stie deja despre celebrul cuplu format din Bianca Dragusanu si Tristan Tate. Despre Andrew, fratele milionarului englez, nu s-a scris la fel de mult. Se pare, insa, ca au inceput sa iasa la iveala detalii si din relatiile lui cu femeile de la noi din tara. 
 
O tanara romanca, studenta la actorie, a avut parte de o experinta neplacuta cu Andrew. Ea ar fi fost jignita de catre fratele lui Tristan, insa a acceptat ulterior sa se intalneasca cu el. 
 
"Am vrut să-l cunosc personal, să văd cum este ca om, dacă este într-adevăr cum se spune despre el. Dacă este bădăran sau este altfel. Nu am fost singură, am fost cu o prietenă. Pot să îţi zic că suferă de el, este plin de figuri şi fiţe. Oricum nu îşi iubeşte iubita, de fapt aşa-zisa iubită. Cu ea se pare că este cu totul altceva. Între noi nu a fost nimic mai mult de un sărut, atât", a povestit ea pentru Cancan. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune