O tânără a ajuns la spital complet desfigurată de iubitul ei! A bătut-o timp de o oră și a încercat să-i scoată ochii! Și medicii s-au îngrozit

O tânără a ajuns la spital cu răni îngrozitoare după ce iubitul a bătut-o crunt. Medicii s-au îngrozit când au văzut ce i-a făcut bărbatul.

Autor: M.B.

In articol:

Samantha Jenkins, în vârstă de 33 de ani, a fost bătută crunt de Kevin Owen, iubitul ei. Bărbatul era beat și s-a năpustit asupra femeii lovind-o cu mătura atât de tare s-a rupt. De asemenea, el a încercat să-i scoată ochii victimei, a aruncat cu un televizor și cu o scrumieră spre ea și apoi a încercat să o stranguleze.

Atacul a durat o oră și jumătate, iar femeia a fost grav rănită și a rămas fără doi dinți în ruam violențelor. A avut nevoie de copci după ce agresorul i-a spart capul, iar medicii au rămas șocați când i-au văzut chipul complet desfigurat de loviturile repetate.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

„Știam că nu era el alesul, dar nu mă gâneam că mi-ar putea face asta. Am luptat pentru viața mea în timpul atacului. Stiu că aș fi putut muri cu ușurință în noaptea aceea”, a declarat femeia conform mirror.co.uk.

Smanatha a povestit că bărbatul și-a schimbat comportamentul abia după ce ei s-au mutat în aceeași casă.

Declarație cutremurătoare

„La început ne înțelegeam foarte bine, dar odată cu trecerea timpului a devenit gelos și înerca să mă controleze. Îmi căuta mereu defecte și uneori era violent sau agresiv verbal. M-a lovit de mai mult ori în trecut, dar a devenit din ce în ce mai rău cu cât am înaintat în relație. Apoi a ajuns să mă bată în fiecare zi. În noaptea atacului un prietem era la noi în casă când Owen a devenit deodata gelos și certăreț”, a mai povestit ea.

Obișnuită cu ieșirile iubitului, femeia i-a cerut prieteului lor să plece acasă, fără să știe ce avea să urmeze. „Devenisem imună la abuzuri și nu mă aștepta, să se întâmple ceva foarte grav, dar ceva s-a schimbat la el în noaptea aceea. Nu mă împingea, ci dădea în mine cu toată forța. A luat o oglșindă și mi-a dat cu ea în cap, apoi s-a urcat peste mine și m-a bătut cu mătura până s-a rut în două, după caer a încercat să-mi scoată ochii cu mânerul”, a povestit femeia pentru sursa mai sus citată. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iubita lui Matteo Politi, medicul impostor, șochează din nou: „Mi-a scos cancerul”

Rona Hartner, adevărul despre idila cu fostul preseședinte Emil Constantinescu:„ Er să mă bage în r***t! Intram la închisoare”

Ruby a făcut o criză de nervi! A uitat că este filmată și și-a înjuratul iubitul ca la ușa cortului

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies