O tânără, ameninţată cu un cuţit într-un autobuz din Ploieşti! Declaraţiile făcute de poliţiştii prahoveni

O tânără a fost ameninţată cu un cuţit, vineri, într-un autobuz din Ploieşti, incidentul având loc în zona Gării de Sud. Poliţiştii au fost sesizaţi de mama victimei şi au deschis o anchetă, în urma căreia au aflat identitatea celei care este suspectă în acest caz.

Autor: T.S.
O fotografie cu femeia care a ameninţat o tânără cu un cuţit într-un autobuz din zona Gării de Sud a fost postată pe un site de socializare de un bărbat care a dorit să atragă atenţia asupra incidentului din autobuz, scrie Mediafax. 
 
"De curând, această femeie a ameninţat o tânără cu un cuţit în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud.
Ieri (joi n.r.), o întâmplare asemănătoare la Gara de Sud Ploieşti. Cine recunoaşte persoana şi poate da detalii cu privire la identitatea acesteia, rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicaţi. Mulţumesc!"
, a scris bărbatul.
 
Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi de mama unei tinere de 17 ani, că fiica sa a fost ameninţată cu un cuţit, în autobuz, fiind demarată o anchetă.

 

“N-a sesizat mama fetei. Noi am demarat imediat verificările. O echipă operativă s-a deplasat imediat la faţa locului. S-au făcut verificări în autobuze, staţii, gări. Poliţiştii prahoveni au depistat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de ameninţare într-un mijloc de transport în comun din municipiul Ploieşti, în cursul zilei de azi (vineri- n.r.)”,
a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.
 
Potrivit acesteia, femeia care a ameninţat cu un cuţit a fost identificată, vineri seară, fiind vorba despre o persoană de 44 de ani din localitatea Şoimari
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies