Vedete

Primele declaratii ale lui Vancica, dupa ce s-a spus ca Roxana Dobre a fugit in bratele lui: "A fost dragoste la prima vedere"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Primele declaratii ale lui Vancica, dupa ce s-a spus ca Roxana Dobre a fugit in bratele lui: "A fost dragoste la prima vedere"
icon photo
Showbiz-ul e in aer, dupa ce mai multe zvonuri au iesit la iveala, potrivit carora Roxana Dobre, partenera lui Florin Salam ar fi fugit de acasa cu banii manelistului, dar si cu fosta ei mare iubire.

Este vorba despre celebrul Vancica, barbatul pentru care bruneta a incasat chiar si o punga de fecale in cap, intr-un mall, de la sotia acestuia.
In urma acestor zvonuri, Vancica a facut un anunt prin intermediul retelelor de socializare.“Am cea mai frumoasă soţie pentru sufletul şi inima mea! Aşa că nu a reuşit nimeni şi nimic nu va reuşi să mă îndepărteze de ea! Jur că o iubesc din toată inima mea, de când am văzut-o, am simţit că e jumătatea mea, adică a fost dragoste la prima vedere. Eu nu îmi vând sufletul şi nu îmi deranjez familia pentru bani. Vă pup şi vă respect pe toţi oamenii, indiferent cât de buni sau chiar şi răutăcioşi sunt. Eu nu iubesc banii, eu o iubesc doar pe Mihaela Vancică. Aşa să îmi ajute Dumnezeu”, a spus el, infirmand aceste zvonuri.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune