O tânără care a făcut o mulțime de bani din videochat dezvăluie secretele industriei! E incredibil pentru ce dau bărbații o mulțime de bani

Grace, o tânără care practică videochat-ul XXX și a făcut mulți bani din asta, a dezvăluit câteva secrete ale industriei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Pentru a-ţi depăşi fricile, trebuie să le accepţi. Suntem cu toate diferite şi nesiguranţa ne transformă în persoane unice. Trebuie să ne iubim, pentru că, dacă nu facem asta, n-o să ne simţim încrezătoare în noi. Trebuie să pui piciorul în prag. O videochatistă poate fi oricine îşi doreşte să fie...Prin acceptarea propriei persoane, devii unică şi vei depăşi nesiguranţa", a declarat tânăra pentru dailystar.co.uk, având în vedere că multe femei sunt neîncrezătoare în propriul corp.

Ea a dezvăluit și care este plăcerea neobișnuită a bărbaților care consumă videochat. Este vorba de "sânii de mămică", pentru care aceștia sunt dispuși să plătească mulți bani. "Când realizezi că bărbaţilor nu le pasă de defectele tale, devii foarte încrezătoare. Aceştia plătesc să te vadă şi nesiguranţa îţi oferă, de fapt, calea pentru a depăşi obstacolele", a susținut britanica Grace.

 

Sursa foto: Gandul

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate