O tânără de 19 ani din Mehedinți a fost violată de 3 bărbați pe malul Dunării! A sunat la poliție, dar oamenii legii au ajuns prea târziu

O tânără de 19 ani din Mehedinți a fost violată de 3 bărbați pe malul Dunării! Polițiștii au ajuns prea târziu

Distribuie pe:

fara descriere

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani au abuzat sexual o tânără de 19 ani din localitatea Bălcăcița, județul Mehedinți. Totul s-ar fi întâmplat marți, când tânăra ar fi fost de acord să se întâlnească doar cu unul dintre ei, pe care îl și cunoștea, iar de aici a pornit întregul calvar pentru ea.

Se pare că inițial, fata ar fi încercat să sune la 112, anunțând că în timp ce se plimba pe malul Dunării era urmărită de trei bărbați pe care nu îi cunoaște, însă polițiștii au ajuns prea târziu. Fata a fost condusă la secție pentru declarații, iar la scurt timp polițiștii au reușit să îi prindă pe cei trei făptași.

O tânără de 19 ani din Mehedinți a fost violată de 3 bărbați pe malul Dunării! A sunat la poliție, dar oamenii legii au ajuns prea târziu 

Suspecții au fost reținuți miercuri seara de către polițiști, iar din primele declarații reiese că: "Cei trei tineri reținuți pentru infracțiunile de viol și complicitate la viol au primit mandat de arestare pentru 30 de zile".

Ajunși în fața judecătorilor, bărbații au confirmat că fata s-a întâlnit doar cu unul dintre ei, iar ulterior ar fi mers să se plimbe pe malul Dunării, moment în care tânărul i-ar fi propus fetei să întrețină relații intime cu el dar și cu prietenii săi.

Citeste si: Cine este românul asasinat în Costa Rica! Se iubea cu un fotomodel celebru

Citeste si: Camelia Gavrilă, propunerea pentru Ministerul Educației, cum vrea să schimbe Evaluarea Națională și Bacalaureatul

Citeste si: Surpriză totală! Cu cine se iubește acum Liviu Vârciu! O cunoaște toată România

 

Se pare că cei trei bărbați nu sunt la prima abatere, potrivit autorităților ei se aflau sub control judiciar pentru mai multe infracțiuni: violare de domiciliu, loviri și alte violențe, furt calificat, distrugere, iar acum vor fi arestați pentru 30 de zile, fiind acuzați de viol, scrie gorj-domino.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate