O tânără de 24 ani, la un pas de moarte după ce s-a vopsit singură: „Pe mine aproape m-a ucis”

O tânără de 24 de ani a suferit coșmarul vieții ei după ce s-a vopsit singură în casă și a ajuns cu probleme grave la spital.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Ceea ar fi trebuit să fie un simplu procedeu de înfrumusețare, s-a transformat în coșmar pentru o tânără de 24 de ani din Marea Britanie. 

O tânără de 24, la un pas de moarte după ce s-a vopsit singură, în casă: „Pe mine aproape m-a ucis”

Citeste si: Gheorghe Dincă a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal

Citeste si: Cel mai nou cuplu de prezentatori in showbiz! Vor prezenta “ROventura”, in fiecare sambata, la Kanal D!

Citeste si: Ultimele amănunte despre ce se întâmplă cu trupul lui Cornel Galeș! ”Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, lucrurile lui rămân acolo”

Shannon Thurston. o tânără de 24 de ani din Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce a folosit o vopsea de păr. Tânăra a hotărât să se vopsească singură, acasă, și nu a testat vopseaua pe piele înainte. Shannon s-a vopsit fără să știe că este alergică la un produs din compoziția vopselei și a dezvoltat o alergie.

Tânăra a ajuns de urgență la spital cu cu fața umflată și cu mari probleme de respirație, din cauza unei alergii puternice pe care a făcut-o, informează The Sun.

Shannon a relatat pentru sursa citată că nu s-a gândit nici o secundă la ce s-ar putea întâmpla din cauza unui procedeu pe care mai multe femei îl practică.

„Mă simt atât de prost că nu mi-am dat seama că poți dezvolta o alergie la anumite ingrediente chiar și după ce ai fost expus la ele anterior. Sper ca oamenii să înțeleagă cât de gravă poate fi o reacție alergică. Pe mine aproape m-a ucis”, a spus Shannon, pentru The Sun.

La spital tânăra avut parte de îngrijiri medicale și și-a revenit complet, dar și-a promis că nu va mai folosi niciodată acel tip de vopsea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate