O tânără goală pușcă a dansat în mijlocul unei terase din Vama Veche! Cum au reacționat bărbații când au văzut-o?

O tânără a oferit un spectacol gratuit turiștilor din Vama Veche. Fata s-a dezbrăcat complet și a început să danseze la o terasă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Vama Veche este locul în care oamenii se simt bine și nu țin seama de regulile impuse de societate. Recent, o tânără a decis să renunțe de tot la constrângeri, dar și la haine și a făcut-o în mijlocul unei terase aflate pe plajă. Fata s-a lăsat cuprinsă de acordurile muzicii și s-a dezlănțuit într-un dans inedit, fără să-i pese că este privită și chiar filmată. Aceasta vede la un moment dat că cineva de la masă a îndreptat camera telefonului mobil către ea, însă efectul este unul neașteptat - începe să danseze mai cu foc decât o făcea înainte.

fara descriere
fara descriere

Cel care a filmat-o a postat imaginile pe internet iar acestea au devenit virale în scurtă vreme. Nu se cunosc însă informații despre identitatea fetei sau despre cauzele gradului ridicat al euforiei de care a dat dovadă.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! „S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă”

Citeste si: Scandal de proporții: Tudor Chirilă, implicat într-o bătaie! Pe cine a luat la pumni

Citeste si: Nicoleta Nuca, show sexy la malul marii! Cum arata si ce a facut artisa in ultimul weekend al verii, pe Litoral

Cert este că fata a oferit o amintire de neuita marca ”Vama Veche” celor care au putut s-o admire live. De remarcat că deși pe lângă ea s-au perindat mai mulți bărbați, nimeni n-a încercat s-o oprească sau să-i atragă atenția că iese din tipare. Până la urmă, vara se apropie de sfârșit, iar în sezonul rece nu mai ai parte de așa ceva.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate