Vedete

O tanara se zbate intre viata si moarte la Spitalul Fundeni si are nevoie de ajutor! Legatura de familie dintre ea si Denisa Raducu

Dupa moartea Denisei Raducu, un alt manelist celebru trece prin momente de cumpana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


O tanara se zbate intre viata si moarte la Spitalul Fundeni si are nevoie de ajutor! Legatura de familie dintre ea si Denisa Raducuicon photo

Momente grele pentru Alinu AJ, un cunoscut manelist a carei verisoara se lupta pentru viata. Stefan Elena Mihaela are 31 de ani si sufera de limfom Hodkin IIIB cu scleroza nodulara si se afla in coma indusa la Spitalul Fundeni din Capitala. Femeia are nevoie urgenta de sange, iar familia acesteia a ajuns in pragul disperarii.


„Verisoara mea este in stare grava, fiecare ora conteaza pentru ea. Incercam sa apelam la toata lumea, la toti cunoscutii, insa pana acum nu prea am avut succes. Se pare ca exista o problema cu aceasta grupa de sange. Ea are nevoie de grupa A2 negativ sau chiar si A2 pozitiv. Este la terapie intensiva, conectata la aparate in urma unui transplant de celule stem si este ultima ei sansa de vindecare”, a declarat Alinu AJ pentru WOWbiz.ro. Ca intr-un joc nefericit al destinului, Alinu a fost var de grad indepartat si cu Denisa Raducu.


Familia Elenei Mihaela Stefan lanseaza un apel pentru toti oamenii cu suflet:
“URGENT!!!! Fac apel la persoanele care pot ajuta această minunata persoana, Stefan Elena-Mihaela, sora mea 31 ani, limfom hodkin IIIB cu screloza nodulara, internata la spitalul Fundeni pe secţia transplant medular....haplotransplant de celule stem donator 50% are nevoie URGENT de TROMBOCITE ...grupa A2 negativ cel mult A2 pozitiv . Va rog din suflet, haideţi sa o ajutam! A ajuns la terapie intensiva şi are mare nevoie. Cine poate dona procedura este la fel ca la transfuzie de sange. Se poate merge la orice centru de donare şi să se specifice numele, spitalul şi secţia. Orice minut conteaza! AJUTATI CU ORICE GRUPA DE SANGE. NE-AU ZIS DE LA CENTRU DE TRANSFUZIE BUCURESTI SA SE MEARGĂ SĂ DONEZE ORICE GRUPA ŞI SĂ SE SPECIFICE NUMELE EI. SE FACE SCHIMB”
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune