O țară a intrat în ”noua fază” a pandemiei COVID-19!

Virusul s-a ”răspândit extraordinar. El este prezent atât în zonele rurale, cât şi urbane”

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

A intrat în ”noua fază” a epidemiei de COVID-19!
A intrat în ”noua fază” a epidemiei de COVID-19!

Statele Unite au intrat într-o ”nouă fază” a epidemiei covid-19 - de-acum foarte răspândită pe teritoriul american, unde virusul s-a soldat cu 154.834 de morţi şi 4,6 milioane de contaminări -, a anunţat o consilieră a Casei Albe Deborah Birx, relatează AFP.

”Am intrat într-o nouă fază”, a declarat Brix, care conduce Grupul de lucru (Task Force) însăcrinat cu virusul la preşedinţia americană.

”Ceea ce vedem azi este diferit faţă de martie şi aprilie”, a declarat ea la CNN, subliniind că măsurile impuse local în vederea opririi contagiunii încep să aibă efect, conform news.ro.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Virusul s-a ”răspândit extraordinar. El este prezent atât în zonele rurale, cât şi urbane”, a declarat ea, avertizându-i ”pe toţi cei care trăiesc în zonele rurale” că ”nu sunt la adăpost sau protejaţi de acest virus”.

Citeste si: Simona Gherghe a spus adevăratul motiv pentru care a renunțat la Acces, după 9 ani! După întreg scandalul cu Vulpița, vedeta a decis să vorbească: „Regret și acum. N-am mai putut să...”

Citeste si: România a actualizat lista cu țările din „zona galbenă”. Începând de astăzi, 3 august, cei care vin din aceste state vor sta 14 zile în carantină

Citeste si: Livian, întâlnire de gradul zero cu familia Biancăi. Cum a reacționat mama câștigătoarei Puterea dragostei când și-a văzut viitorul ginere: „În realitate e mai...”

Respectarea unor măsuri sanitare precum purtarea măştii, măsurile de igienă şi distanţarea socială este crucială, a insistat Brix.

Statele Unite au înregistrat duminică 47.508 de contaminări cu noul coronavirus şi 515 decese din cauza covid-19, potrivit unui bilanţ zilnic realizat de Universitatea Johns Hopkins.

Bilanţul total al apidemiei a crescut la peste 4,6 milioane de contaminări şi 154.834 de morţi în Statele Unite - cea mai afectată ţară din lume de covid-19.

Urmatorul articol
Citește și:

Iată lucrul care a ajutat nenumărate familii pe perioada pandemiei!

Cum poți să trăiești 100 de ani. Secretul din Icaria, Grecia

A murit Dan Tătaru

Raed Arafat, anunț alarmant: „Un vaccin anti-COVID nu va rezolva situaţia”

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies